Ο Ουγγαρέζος, ο «Κιμούλης» και οι ζωές των άλλων
Αυτό, το ταλαντούχο αγόρι του Mega, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, με το λεπτό χιούμορ και την εύστοχη πάντα ατάκα, μπορεί να αφήσει ήσυχο τον Κιμούλη και να μην τον αναφέρει ως όνομα – παρομοίωση για όποιον άνθρωπο κάνει σχέσεις; Ήταν ο Ματιάμπα, «Κιμούλης», τώρα χαρακτηρίστηκε έτσι και ο Σρόιτερ!
Καταρχήν και τα χειρότερα μεσημεριανά, στην άγρια εποχή τους, δεν καθόταν να σχολιάζουν σχέσεις ανθρώπων και να κάνουν χαρακτηρισμούς όπως «Ο Σρόιτερ αλλάζει γυναίκες σαν τα πουκάμισα» ή ο Ματιάμπα «την έχει μεγάλη την πατούσα» και «ναι, ναι, το ξέρω και εγώ από μια φίλη μου».
Τι είναι αυτά; Πως λέγονται δημόσια; Και μη μου πείτε είναι παρεΐστικα και είναι ο εαυτός του στην TV, διότι παρέα στην TV δεν θέλω, έχω την δική μου και δεν με αφορά ο εαυτός του καθενός, αλλά το να κάνει τη δουλειά του.
Ο επαγγελματίας με αφορά, όχι ο κάθε εαυτός! Αντίστοιχο προϊόν, λοιπόν, και κουβέντες στο μαύρο -Alter θα ήταν απαράδεκτες αλλά τώρα, επειδή λέγονται στο Mega, είναι αστειάκια, μη σου πω και αστειάρες! Και αφού του Mega του κάνει, εμάς μας περισσεύει και γυρνάμε κανάλι όποτε γουστάρουμε αλλά εκείνον τον Κιμούλη δεν τον αφήνουν ήσυχο;
Είναι ένας σπουδαίος ηθοποιός, πέρα από συγκρίσεις, είναι πατέρας, είναι σύντροφος κάποιας κυρίας, που με αυτά τα σχόλια έρχεται τόσο εκείνη όσο και ο ίδιος σε άσχημη θέση και σε τελευταία ανάλυση ποιο δικαίωμα έδωσε ο Κιμούλης σχολιασμού; Μίλησε ποτέ για τις σχέσεις του; Έδωσε συνεντεύξεις; Φωτογραφήθηκε να φιλιέται μεθυσμένος στα μπουζούκια;
Έστησε παπαράτσι να φωτογραφηθεί χεράκι – χεράκι με αγαπημένη, καλοκαιρινές διακοπές, σε ακριβό ξενοδοχείο για να μη πληρώσει διαμονή; Από πού και ως που λοιπόν, υπάρχει το δικαίωμα αναφοράς στην ζωή ενός ανθρώπου, που δεν την εξέθεσε δημόσια, ακόμη και αν είναι δημόσιο πρόσωπο;
Μέτρο ζητούσαν οι αρχαίοι Έλληνες, διότι από τότε, μάλλον ως φυλή δεν είχαμε, αλλά εκτός από αυτό υπάρχουν και άλλες λέξεις που οφείλουν ως έννοιες να υπολογίζουν όλοι όσοι βρίσκονται στον όποιο αέρα καναλιού, που παραμένει συχνότητα, χώρος και κανονικός αέρας του ελληνικού λαού. Λέξεις – έννοιες, όπως σεβασμός, αξιοπρέπεια, αρχές απαράβατες για τη σεξουαλική προτίμηση, την ερωτική ζωή, την όποια δυσμορφία, τα προβλήματα υγείας και την οικογένεια του δημοσίου προσώπου.
Με αφορμή την ρήση του Ουγγαρέζου τα λέω όλα αυτά και δεν τον αφορούν ίσως, αλλά για όσους το κοινό επιλέγει να δει δε σημαίνει πως δεν κρίνονται ή πως δεν χαρακτηρίζονται άσχετα απ το αν είναι σε μικρό, μεγάλο ή μικρομέγαλο κανάλι, σε μεσημεριανή, πρωινή ή βραδινή ζώνη. Οι ίδιοι χαρακτηρίζουν τόσο τις ζώνες και τις ώρες τους, όσο και το κανάλι τους.