Εκλογές 2012: Θα μας βρίσουν κιόλας γιατί δεν τους ψηφίσαμε;

Εκλογές 2012: Θα μας βρίσουν κιόλας γιατί δεν τους ψηφίσαμε;

Εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας, εκτός Βουλής πια, ή αν μπήκαν έγινε με τα χίλια ζόρια, στα τηλεοπτικά κανάλια, να πιάνουν στασίδι και να θυμίζουν, αμυδρά, τους παλιούς αλαζονικούς, σίγουρους, εαυτούς τους. Περιμέναμε την ώρα της κάλπης να δείξουμε την απαξία μας και μπορούμε κι άλλο. Πολύ περισσότερο - και αυτοί το ξέρουν...

Οι τηλεοπτικοί δημοσιογράφοι – αστέρες, παρασύρονται στην ίδια αμηχανία, αναζητούν τους νέους πόλους δύναμης για να γατζωθούν, αναπαράγουν την άνεση τους, σε σημείο χαλάρωσης. Η Έλλη Σταη εν τω μέσω πολλών γραβατών και καλεσμένων "κοστουμιών", συρ μεζύρ, είναι τόσο χαλαρή και οικεία με τους καλεσμένους της που φτάνει τα όρια του ακκισμού. Ο αγαπημένος Πέτρος Τατσοπουλος (χωρίς γραβάτα και μακριά απ αυτόν και τα συρ και τα μεζύρ), άμαθος στα κόλπα των άλλων, ξεχνά τι θέλει να πει, μετά το θυμάται και ξανά ζητά το λόγο. Ένας πιο επαγγελματίας, του λέει με αλαζονεία πως δεν έχετε και στον ΣΥΡΙΖΑ κάποιο μεγαλειώδες ποσοστό. Ενώ οι άλλοι ε; Ανδρέας το 81! Λαίλαπα ψήφων.

Ο Λοβέρδος σκυμμένος συνεχώς στο κινητό! Θα σερφάρει στο τουίτερ και στο φεις μπουκ. Έτσι κι αλλιώς σε αυτές τις εκλογές αυτά έκαναν παιχνίδι. Οι νέοι ψηφοφόροι πήραν θέση και δεν ενταχθήκαν στα ποσοστά της αποχής. Και άλλαξαν το τοπίο. Οι Ράδιο Αρβύλα πιο μετά, με μαύρες μπλούζες και το ναζιστικό εμβατήριο «Ερρικα» να κοροϊδεύουν αυτό που φοβούνται, αυτό που όλοι φοβόμαστε, το μαύρο που θεριεύει! Παρασύρεται ο Αντώνης ο Κανάκης απ τις λέξεις που χει τόσες να πει και μας πετάει το «φασίστες» δυο φορές. Αντώνη μου; Αντώνη μου; Το τρώμε στην μάπα, να το λέμε κιόλας!

Ο Θέμος πουθενά! Δεν έκανε εκπομπή! Και την άλλη μέρα πάλι τα ιδία. Αναλύσεις! Εχθές είχε ο Σαμαράς μια εντολή και καλούσε σπίτι. «Θέλετε να κάνουμε μια Κυβέρνηση να βοηθήσουμε λίγο εδώ τα παιδιά που ζορίζονται;». Μπα όχι ευχαριστούμε, έχουμε κανονίσει στους κουμπάρους μας, την επόμενη πενταετία, απαντούσαν οι άλλοι! Πήγαν, ήρθαν, σήμερα πηρέ ο Τσίπρας την εντολή και κάνει τα ιδία ως κουπεπε! Μετά λέει τρεις μέρες θα κάτσουν διότι πολύ κουράστηκαν (από τι; Απ τα τηλεφωνά και τις επισκέψεις;).

Και αφού αποφασίζω πως τους βαριέμαι βαθύτατα, κλείνω την τηλεόραση. Καλύτερα να χαζεύω τα γύψινα και τα σοβατεπί και τα πανωσηκώματα! Καλύτερα...