Και τι γλυκούλης ο Καιάδας, μωρέ!

Και τι γλυκούλης ο Καιάδας, μωρέ!

Και φτου και απ'την αρχή και γύρω γύρω όλοι, μεγάλοι άνθρωποι. Να ψάχνουν οι ηγέτες (κατά κάποιον τρόπο) αυτού του τόπου να βρουν συνταγή να κάνουν κυβέρνηση πάση θυσία. Να τα ραντεβού κάθε μέρα προς τις 7.30, να κάνουν και τα δελτία τη δουλειά τους, να τα πάνελ στις ειδήσεις και στις εκπομπές, που συνήθως είναι όλα τα κόμματα μαζεμένα συν οι παρουσιαστές και οι δημοσιογράφοι, περί τα 8 άτομα σύνολο τα βάζουν όλοι μαζί με έναν εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, κάθε φορά. Να παλεύει κατάμονος ο Παπαδημουλης, καλεσμένους πολιτικούς των άλλων κομμάτων, να σφυροκοπεί η κ. Τρεμη και ο κ. Πρετεντέρης μαζί τους, λες και τους έχει φάει τις δικές τους έδρες. Και να ναι και ψύχραιμος ο άνθρωπος, χαράς στα κουράγια του.

Πράγμα που τελικά δεν ήταν ο Πέτρος Τατσόπουλος και το δίκιο του βουνό! Κίσαβος, Γκιόνα, Παρνασσός! Ήταν ο άνθρωπος, σε διαδικτυακή εκπομπή της Φαίης Μαυραγάνη και έφτασε στα όρια του, έτοιμος να αρπάξει απ το λαιμό τον έτερο πολιτικό που δεν ευτύχισε κιόλας στην προτίμηση του κόσμου! Η δε κ. Μαυραγάνη, αταλάντευτη στην θέση της, μη και χάσει το πλάνο, να τους έχει ανεξέλεγκτους εντελώς! Έχω ξεπεραστεί απ τους χρόνους όμως, διότι στο καιρό μου λέγαμε πως καλή δημοσιογραφία είναι να φτιάχνεις συνδυασμούς ανθρώπους, να κατανευάζεις, να κατευθυνθείς, να μην αφήνεις τον έναν να προσβάλει τον άλλον και φυσικά να μην προσβάλεις και εσύ. Αλλά όπως πάει όλα αυτά είναι ψιλά γράμματα.

Μετά μας πρόεκυψε ένα έγγραφο του Καμένου απ την Προεδρία, που όμως δεν είναι του Καμμένου αλλά πήγε στους αρχηγούς των κόμματων, ενώ είναι προβακάτσια (για τον Καμμένο πάντα). Μέγα το πολιτικό θέμα και το σκάνδαλο που κρύβεται πίσω απ'την είδηση! Και επειδή περίεργος ο κόσμος γύρισε να δει τι είναι αυτή η Χρυσή η Αυγή και οι άνθρωποι της στην αρχή, τώρα το παραξευτίλισαν. Πρώτα ο Σροιτερ, μετά ο Θεοδωράκης, χθες η Στάη και τέλος ο Θέμος στο ΟΛΑ του με πρώτη μούρη τον κύριο Καιάδα, που φώναζε το γνωστό «εγέρθουτω», καλεσμένο ως άνθρωπο, ως χιουμορίστα, ως περσόνα, βρε αδελφέ! Και πως είπε το «εγέρθουτου» και χαχα και χιχι! Ωραία ατμόσφαιρα! Νάτανε κανας του ΣΥΡΙΖΑ θα'τρεχε ξωπίσω και η Τρεμη με τον Πρετεντέρη να κάνουν ερωτήσεις.

Στην περίπτωση των Χρυσαυγιτών όμως, αντίδωρο τους κόβουν τα κανάλια και τους κοινωνούν! Πότε θα δούμε τον κ. Καραϊσκάκη να μαγευρεύει κλέφτικο με την Μπαραμπαρίγου, που όσο να'ναι έχει και μια ανάγκη σε νούμερα ο ΑΝΤ1 στο πρωινό του, δεν ξέρω! Διότι σήμερα το πρωι, η Σίσυ – Σισάκι – Χρηστίδου τον βρήκε και γλυκούλη τον κ. Καιάδα! Μωρέ ναι! Για γούτσου γούτσου και αγκαλίτσες και αυτή η ψυχούλα! Δεν συμμερίζεστε την ψυχική ταραγμένη μου κατάσταση μ'αυτά και μ'αυτά! (άκου γλυκούλης ο Καιάδας, αδερφούλα μου! Τετραπλό εγκεφαλικό θα πάθω!).

Κατά τα αλλά κάθε μέρα ορκίζομαι να μη δω τηλεόραση και συγχυστώ και να μη γράψω για τις πολιτικές εκπομπές και μου γυρίσει καμία συμφόρηση –είμαι και σε κρίσιμη ηλικία. Κάθε μέρα επίορκος γίνομαι!