«Οι Νέοι Φάκελοι» στη Γερμανία και τη Σλοβακία

«Οι Νέοι Φάκελοι» στη Γερμανία και τη Σλοβακία

Η εκπομπή του ΣΚΑΪ τη Δευτέρα 21 Μαρτίου στις 23:00 ταξιδεύει σε δύο χώρες κλειδία για την ελληνική οικονομική κατάσταση.

«Οι Νέοι Φάκελοι» ταξιδεύουν στη Γερμανία και τη Σλοβακία, σε δύο χώρες η στάση των οποίων προβληματίζει στο θέμα της βοήθειας προς την Ελλάδα. τη Δευτέρα 21 Μαρτίου στις 23.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Ο Τάσος Τέλλογλου ταξιδεύει στην Γερμανία, όπου αυτό τον καιρό διεξάγονται εκλογικές αναμετρήσεις, και θέτει σε Γερμανούς αξιωματούχους ερωτήματα σχετικά με την ελληνική κρίση.

Στην Μπρατισλάβα, την πρωτεύουσα της χώρας της Ευρώπης που κατάφερε να έχει τον μεγαλύτερο ρυθμό αποκρατικοποιήσεων, η Σοφία Παπαϊωάννου μιλά με τον πρώην πρωθυπουργό της χώρας Βλαντιμίρ Μέτσιαρ με υπουργούς αλλά και με τον σημερινό Υπουργό Οικονομικών Ίβαν Μίκλος, τον άνθρωπο που αρνήθηκε η χώρα του να συμμετάσχει στο Μνημόνιο Βοήθειας της Ελλάδας και που δήλωσε πως η Ελλάδα πρέπει να φύγει από το Ευρώ. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Δημήτρης Τσίγκος ενώ βασικοί συντελεστές της εκπομπής είναι οι Αλέξης Παπαχελάς, Τάσος Τέλλογλου και Σοφία Παπαϊωάννου.