Στη Σαντορίνη έχει πάρτυ καλοκαιρινό και το Pacman Sunset Restaurant-Bar θα γίνει το hot spot σου

Κατερίνα Μπούσιου
Στη Σαντορίνη έχει πάρτυ καλοκαιρινό και το Pacman Sunset Restaurant-Bar θα γίνει το hot spot σου

Ένα ταξίδι τριών ημερών στο πιο όμορφο νησί των Κυκλάδων, στην Σαντορίνη ήταν μία καλή αφορμή για party time!  

Σε όποιο ταξιδιωτικό οδηγό του κόσμου και αν ανατρέξεις, δίπλα στην Σαντορίνη υπάρχει πάντα ο χαρακτηρισμός «The most famous Greek island».

Για εμάς, τους ντόπιους δηλαδή, είναι σύμβολο της αιώνιας νιότης. Αλήθεια. Δεν είναι πάντα συνυφασμένο με την χαρά, την διασκέδαση, την μαγεία αυτό το νησί; Με τις πρώτες διακοπές που κάναμε όταν τελειώσαμε το Λύκειο; Με το πρώτο ταξίδι που κάναμε με τον πρώτο μας νεανικό έρωτα; Με εκείνη την εκδρομή που το μισό κινητό μας γέμισε με φωτογραφίες μας με φόντο το ωραιότερο ηλιοβασίλεμα του κόσμου στην Οία; Είναι. Όπως και για τα εκατομμύρια των τουριστών από όλο τον κόσμο που θεωρούν τις διακοπές στο νησί, την πιο αξέχαστη life time εμπειρία τους.

santoriniilivasilema.jpg

Και κάπως έτσι οι βαλίτσες μου ετοιμάστηκαν σε χρόνο dt για να μπω στο αεροπλάνο για Σαντορίνη. Το feeling όταν προσγειώνεσαι στο αεροδρόμιο, σε βάζει αυτόματα σε άλλη διάσταση. Κάνοντας την διαδρομή με το αυτοκίνητο μέχρι να φτάσουμε στην Οία, αισθάνθηκα αμέσως αυτά τα διαφορετικά vibes. Γιατί εκ πρώτης όψεως το νησί μοιάζει ήρεμο ντυμένο στα άσπρα του, δίπλα στους ιστορικούς αμπελώνες με τις μαύρες υφαστειογενής πέτρες. Αλλά κρύβει μία δύναμη, που περιμένει μία αφορμή για να εκραγεί, τα βράδια.

1656926421820-766349383-Grande-Pool-1.jpg

Φτάνοντας στο ξενοδοχείο Andronis Arcadia, κατάλαβα ότι η διαμονή δεν είναι απλά μια πολυτελής εμπειρία, αλλά ο απόλυτος σεβασμός στον φιλοξενούμενο τους, για να του μείνει το ταξίδι αξέχαστο. Μοιάζει σαν ένα μικρό κυκλαδίτικο χωριό που καταλήγει στην μεγαλύτερη πισίνα του Αιγαίου, την Grande Pool των 1.115 τ.μ. με τα γαλαζοπράσινα νερά που σου κόβει την ανάσα.

1656926622328-705614422-arcadia_suites.jpg

Για να φτάσεις εκεί κάνεις έναν μεγάλο σταθμό στο Pacman Sunset Restaurant-Bar με την boho αισθητική και την απίστευτη κουζίνα του Executive Chef, Στέφανου Κολυμάδη, μία μοναδική μίξη μεσογειακών γεύσεων. Μην παραλείψεις να δοκιμάσεις, σούσι. Καλύτερο και από ιαπωνικό εστιατόριο με αστέρια Michelin.

pacman2.jpg

Με ένα κοκτέιλ στο χέρι (ναι, αυτές είναι οι μικρές χαρές των διακοπών μετά από 2 χρόνια πανδημίας) σχεδόν νόμιζα ότι ζούσα μία οφθαλμαπάτη, γιατί η συνέχεια της ανοιχτής βεράντας, στο ίδιο επίπεδο σε οδηγούσε σε μία άλλη πισίνα, σχεδόν ως προέκταση του βήματός μου. Και λίγο μετά ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για το μεγάλο πάρτι στην μεγάλη πισίνα του ξενοδοχείου, σε έναν χώρο εντελώς κινηματογραφικό.

pisina2.jpg

Η προετοιμασία περιελάμβανε και μία θεραπεία spa από εκείνες που δεν είχα ξαναδεί ποτέ ξανά. Μία απίθανη εσωτερική πισίνα στην οποία περπατάς και κάνεις την εναλλαγή από ζεστό σε κρύο νερό, για να τονωθεί καλύτερα το κυκλοφορικό σύστημα. Υπέροχη αίσθηση. Και ιδανική για να τονώσω το σώμα μου, για να είμαι σε φόρμα on the dancing floor.

Κατεβαίνοντας τα σκαλιά για την grand pool το θέαμα ήταν μαγικό. Η αντανάκλαση με τα φωτορυθμικά στην green light πισίνα και η θέα του ηλιοβασιλέματος στην θάλασσα που είναι δίπλα σαν φυσική συνέχεια της, μου έκοψε την ανάσα.

1656926552946-442142248-pisinaarcadia.jpg

Οι ξύλινες καμπάνες γέμισαν με κόσμο, το ένα από τα δύο bar με τις σταθερές θέσεις μέσα στην πιίσινα βρήκαν πρόθυμους θεατές και η μουσική του Valeron που ήταν ο dj της βραδιάς, μας έκανε όλους να σηκωθούμε από τα πουφ και να χορέψουμε, ίσως στο μεγαλύτερο πάρτυ που έχει γίνει ποτέ σε νησί των Κυκλάδων.

1656926587918-605913048-kabanesadronis.jpg

Ακόμη και τουρίστες από τα διπλανά ξενοδοχεία και όσοι έμεναν στην Καλντέρα, ήρθαν για να διασκεδάσουν μαζί μας. Δεν θέλεις να φύγεις. Η εμπειρία είναι απίστευτη. Σα να σταματά ο χρόνος και να μεταφέρεσαι σε μία άλλη διάσταση. Οι ξένοι τουρίστες, κυρίως Αμερικανοί και Γάλλοι που διασκέδαζαν μαζί μας, δεν σταματούσαν να μας λένε πως δεν είχαν ζήσει κάτι παρόμοιο σε όποιο μέρος του κόσμου και αν είχαν ταξιδέψει.

Όλο το καλοκαίρι, οι Κυριακές στο Pacman Sunset Restaurant-Bar είναι αφιερωμένες στην απόλυτη χαλάρωση δίπλα στην Grande Pool με σαμπάνια, δροσιστικά cocktails, παγωμένες μπίρες, νόστιμες γεύσεις και έντονη καλοκαιρινή διάθεση, με το ροζ να αναδεικνύεται στον απόλυτο πρωταγωνιστή στις “Thirsty Pink Sundays”. Kάθε Κυριακή από τις 13:00 έως τις 20:00, ο χώρος μεταμορφώνεται, με τη διακόσμηση να κινείται σε ροζ αποχρώσεις ενώ ένα custom made μενού και cocktail list με προτάσεις στο ίδιο χρώμα υπόσχεται να σαγηνεύσει τους επισκέπτες.

https://www.instagram.com/p/CbNQom-I1m9


Μοναδικές βραδιές με τη μουσική να πρωταγωνιστεί. Oι εκπλήξεις όμως στο Pacman Sunset Restaurant-Bar συνεχίζονται με events που αναμένεται να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον. Διάσημα ονόματα της παγκόσμιας και εγχώριας μουσικής σκηνής θα ξεσηκώσουν τους καλεσμένους με ανεπανάληπτα sets by the pool, συστήνοντας μια απαράμιλλη εμπειρία με θέα το απέραντο γαλάζιο. Μέχρι τον Σεπτέμβριο house και afro ρυθμοί, funk, electro και ethnic ακούσματα θα αποτυπώσουν μια ανεπανάληπτη μουσική μυσταγωγία.

  • Jimmy Sax 26 Ιουλίου
  • DJ Valeron | 15 Αυγούστου (DJ Valeron & Band), 14 Σεπτεμβρίου
  • Duo Violins 20 Ιουλίου, 10 Αυγούστου, 7 Σεπτεμβρίου
  • Volen Sentir | 8 Ioυλίου
  • Thanassis Vassilopoulos | 13 Ιουλίου, 21 Αυγούστου, 11 Σεπτεμβρίου