Pacman στη Σαντορίνη: Ο πιο ξεχωριστός Boho-Chic lifestyle προορισμός

Pacman στη Σαντορίνη: Ο πιο ξεχωριστός Boho-Chic lifestyle προορισμός

Τώρα που το καλοκαίρι είναι εδώ, ευτυχώς, κάθε καινούργια ημέρα, θα μπαίνει ακόμη πιο δυναμικά στη ζωή σου, προσφέροντάς σου μερικές αναζωογονητικές «ανάσες» διασκέδασης.

Αλήθεια, έχεις αναρωτηθεί ποια είναι τα συστατικά που συνθέτουν την ιδανική καλοκαιρινή εμπειρία για εσένα; Σίγουρα το σενάριο περιλαμβάνει για συμπρωταγωνίστριες τις κολλητές σου, έχει ως φόντο το πιο ατμοσφαιρικό κυκλαδίτικο νησί, δηλαδή τη Σαντορίνη, ενώ για soundtrack τις afro, funk, electro και ethnic παραγωγές κάποιου γνωστού DJ του εξωτερικού ή της εγχώριας μουσικής σκηνής. Ωστόσο, αρκούν μόνο τα παραπάνω, για να ζήσεις την απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία που θα σου μείνει αξέχαστη;

Τώρα που το καλοκαίρι είναι εδώ, ευτυχώς, κάθε καινούργια ημέρα, θα μπαίνει ακόμη πιο δυναμικά στη ζωή σου, προσφέροντάς σου μερικές αναζωογονητικές «ανάσες» διασκέδασης. Άλλωστε, εάν υπάρχει κάτι που αυτήν την εποχή μπορεί να σε βάλει στο απόλυτο summer mode, τότε αυτό είναι το ραντεβού με τις κολλητές σου, στον πιο ξεχωριστό lifestyle προορισμό, που σε προσκαλεί στην πιο καλοκαιρινή εμπειρία.

Στην πραγματικότητα, αρκούν η fun διάθεσή σου, μερικά δροσιστικά cocktails και εκλεκτοί καλεσμένοι, ώστε να ξεσηκώσουν τις ημέρες και τις νύχτες σου, για αξέχαστες στιγμές με chic vibes και την απόλυτη πάρτι ατμόσφαιρα, σε μια σειρά από events μέχρι τον Σεπτέμβριο.

1657804168462-610443248-image003.jpg

Οι εμπειρίες που θα κάνουν αξέχαστες τις Κυριακές του φετινού καλοκαιριού

Εάν θεωρείς την Κυριακή την πιο «in» ημέρα για χαλάρωση, εάν το ροζ είναι το χρώμα σου και η δοκιμή νέων cocktail είναι η αγαπημένη σου καλοκαιρινή συνήθεια, τότε σίγουρα είσαι έτοιμη να οργανώσεις τις βαλίτσες σου, να κλείσεις τα εισιτήριά σου και να βρεθείς μαζί με τις κολλητές σου, στον πιο must καλοκαιρινό προορισμό.

Ποιος είναι αυτός; Μα φυσικά το Pacman, στο εντυπωσιακό πεντάστερο ξενοδοχείο Andronis Arcadia στην Οία της Σαντορίνης που δίνει τον παλμό του φετινού καλοκαιριού αποτελώντας τον πιο lifestyle προορισμό στη Σαντορίνη! Εκεί θα βιώσεις φέτος τις «Thirsty Pink Sundays», που δίνουν στις Κυριακές άλλο νόημα και είναι αφιερωμένες στην απόλυτη χαλάρωση δίπλα στην Grande pool με σαμπάνια, δροσιστικά cocktails, παγωμένες μπίρες, νόστιμες γεύσεις, έντονη καλοκαιρινή διάθεση και με το ροζ να αναδεικνύεται στον απόλυτο «πρωταγωνιστή».

Είσαι έτοιμη αγαπητή Queenette; Εάν η απάντηση είναι «ναι», τότε θυμήσου πως κάθε Κυριακή από τις 11 το πρωί, ο χώρος του Pacman μεταμορφώνεται, με τη διακόσμηση να κινείται σε ροζ αποχρώσεις ενώ ένα custom made μενού και cocktail list με προτάσεις στο ίδιο χρώμα, υπόσχονται να σε σαγηνεύσουν. Φυσικά, εάν βρεθείς στη Σαντορίνη, μην παραλείψεις να λάβεις μέρος σε ένα από τα events του Pacman, που ξεκίνησαν ήδη από τα τέλη Μαΐου και τα έσοδα των οποίων δίνονται για καλό σκοπό.

1657804191297-42718020-image005.jpg

Το σίγουρο είναι πως στο restaurant-bar του Andronis Arcadia στην Οία, σε έναν χώρο boho αισθητικής, τοποθετημένο μπροστά από την ολοκαίνουργια επιβλητική Grande pool του ξενοδοχείου και με το θρυλικό ηλιοβασίλεμα του νησιού στο φόντο, θα απολαύσεις αυτό το καλοκαίρι ιδιαίτερες casual dining και drinking εμπειρίες με την υπογραφή του Executive Chef Στέφανου Κολυμάδη και του Bar Manager του ομίλου Andronis, Δημήτρη Κοσαρά, οι οποίοι συμβάλλουν καθοριστικά στο ανεπανάληπτο μουσικό line-up του καλοκαιριού. Φυσικά, από την to-do list σου δεν πρέπει να λείπει και το Sunset Ritual, που λαμβάνει χώρα κάθε απόγευμα την ώρα του ηλιοβασιλέματος στην πισίνα του Pacman, όπου ένας handpan player και μια γιόγκι «καλωσορίζουν» το ηλιοβασίλεμα με έναν πνευματικό και πραγματικά μοναδικό τρόπο, ανάμεσα σε ξεχωριστούς ήχους και μυρωδιές.

Είσαι έτοιμη για μία μοναδική instagrammable στιγμή, η οποία θα βάλει σε ένα «pause» τους έντονους ρυθμούς της πόλης, προσθέτοντας στο καλοκαιρινό σου ημερολόγιο την πιο διασκεδαστική εμπειρία;

1657804207230-817047411-image007.jpg

Μοναδικές βραδιές με ανεπανάληπτα sets by the pool

Είσαι music lover; Ετοιμάσου να χορέψεις στους αγαπημένους σου ρυθμούς, χάρη σε διάσημα ονόματα της παγκόσμιας και εγχώριας μουσικής σκηνής, που θα σε ξεσηκώσουν, συστήνοντάς σου μια απαράμιλλη εμπειρία με θέα το απέραντο γαλάζιο, σε ένα ξεχωριστό περιβάλλον στο Pacman. Άλλωστε, καλοκαίρι σημαίνει χορός, διασκέδαση και χαμόγελα. Έτσι δεν είναι;

1657804227177-131145923-image009.jpg

Το φετινό καλοκαίρι, λοιπόν, έχεις την ευκαιρία να ζήσεις μία ξεχωριστή εμπειρία, σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη του κόσμου, την Οία. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να επιλέξεις τον αγαπημένο σου DJ και να απολαύσεις ανεπανάληπτα sets by the pool, που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου, φέρνοντας το καλοκαίρι στις ημέρες και τις νύχτες σου.

Διάσημοι guest DJ’s και καλλιτέχνες συνθέτουν ένα μοναδικό event calendar για το φετινό καλοκαίρι στο Pacman!

Jimmy Sax στις 26 Ιουλίου, DJ Valeron στις 15 Αυγούστου, DJ Valeron & Band στις 14 Σεπτεμβρίου, Duo Violins στις 20 Ιουλίου, 10 Αυγούστου και 7 Σεπτεμβρίου και ο μοναδικός Thanassis Vassilopoulos στις 13 Ιουλίου, 21 Αυγούστου και 11 Σεπτεμβρίου. Τελικά, ποιο soundtrack θα χορεύεις με τις κολλητές σου τους επόμενους μήνες;

1657804241934-997427507-image011.jpg

Θέλεις και εσύ, λοιπόν, αυτό το καλοκαίρι, να ανακαλύψεις μια σειρά από event και δραστηριότητες που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σου και θα σε μυήσουν σε μουσικές «περιπέτειες», γευστικά ταξίδια και χαλαρές στιγμές με φόντο το σαγηνευτικό τοπίο της Σαντορίνης; Αρκεί να βρεθείς στο αγαπημένο σου νησί, απολαμβάνοντας το γήινο και αρμονικό σκηνικό του Andronis Arcadia. Και το Pacman, με όσα σου επιφυλάσσει αυτό το καλοκαίρι, είναι ένας σημαντικός λόγος για να βάλεις τον συγκεκριμένο προορισμό στην καλοκαιρινή bucket list σου.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις:
Email
: hostess@andronisarcadia.com
Τηλ. (+30) 22860 71475