Απόδραση στη μαγευτική Φλώρινα και το «κινηματογραφικό» The Lynx Mountain Resort

Ναταλία Κατσακιώρη
Απόδραση στη μαγευτική Φλώρινα και το «κινηματογραφικό» The Lynx Mountain Resort

Γιατί η κάθε εποχή αποτυπώνεται μαγευτικά στην πανέμορφη Φλώρινα.

Η Φλώρινα είναι ένας προορισμός, που προσφέρει στον επισκέπτη πολύ περισσότερα από αυτό που περιμένει. Στην άκρη της Ελλάδας, χαρακτηρίζεται από μία απόκοσμη, φυσική ομορφιά σε ένα τοπίο τουλάχιστον μαγικό, για όποιον δεν είχε την ευκαιρία να έρθει ξανά στην περιοχή. Πέρα, όμως, από το ίδιο το μέρος οι παράγοντες, που παρατείνουν την εμπειρία των διακοπών ή των αποδράσεων, είναι οι προδιαγραφές ευεξίας. Και κάπου εδώ έρχεται το The Lynx Mountain Resort, ένα boutique hotel 5 αστέρων, ένα «μπαλκόνι» στην picturesque πόλη της Φλώρινας, στο πιο κινηματογραφικό spot του Ελληνικού Βορρά. Ένα destination resort, που έχει κάτι διαφορετικό να προσφέρει ανάλογα με την εποχή.

Σε αυτό το πολυτελές θέρετρο της Φλώρινας έχει κανείς την ευκαιρία για αμέτρητες δραστηριότητες, αφού η πρόσβαση στα πιο σημαντικά αξιοθέατα της περιοχής είναι εξαιρετικά εύκολη. Με 38 ευρύχωρα δωμάτια & σουίτες, εδώ το #WokeUpLikeThis αποκτά αληθινό νόημα. Τι ποιο αναζωογονητικό από το να ξεκινά κανείς την ημέρα του, ανοίγοντας ένα παράθυρο στην καταπράσινη φύση της Φλώρινας, με τον φρέσκο, καθαρό αέρα να ανανεώνει τον νου και τις αισθήσεις του; Τίποτα, θα πω και θα θυμηθώ το συναίσθημα της πρώτης ανατολής, που με βρήκε μπροστά από το παράθυρο μου με θέα το καταπράσινο τοπίο.

THE-LYNX-MOUNTAIN-RESORT_3.jpg

Αν είσαι υπέρμαχος της ιδιωτικότητας, στο The Lynx Mountain Resort θα βρεις και μεγαλύτερα δωμάτια, για ακόμα πιο άνετη διαμονή. Η luxurious διαμονή σου θα απογειωθεί με τα δωμάτια The Lynx Suite και The Lynx Grand Suite, στον δεύτερο όροφο του resort. Ένα ολόδικό σας «chalet» για μοναδικές στιγμές χαλάρωσης μπροστά στα μεγάλα παράθυρα και το αναμμένο open τζάκι, μετά από μια επίσκεψη στο χιονοδρομικό κέντρο ή μία μέρα γεμάτη με δραστηριότητες στις κοντινές περιοχές. Your higher life, but better!

DWMATIO_1.jpg
DWMATIO_2.jpg

Η υψηλή γαστρονομία συναντά τα παραδοσιακά προϊόντα της περιοχής σε ένα αξέχαστο γευστικό ταξίδι.

MAND8083.jpg

Αν είσαι foodie, τότε το Six Lakes Restaurant, είναι το νέο place to be για σένα. Το εστιατόριο, που πήρε το όνομά του από τις έξι λίμνες που βρίσκονται στην περιοχή, γίνεται σημείο συνάντησης των πιο smart chic επισκεπτών. Ο ίδιος ο χώρος του εστιατορίου είναι μία εμπειρία, με άπλετο φως να πλημμυρίζει το σημείο το πρωί και τα φώτα της πόλης να κλέβουν το βλέμμα σας το βράδυ. Ο executive chef Δημήτρης Τσανανάς δημιούργησε ένα αριστοτεχνικό μενού, βασισμένο στα πλούσια, τοπικά προϊόντα, συνδυάζοντας γεύσεις και αρώματα της ελληνικής γης με την υψηλή γαστρονομία. Εκεί το πρωινό, το μεσημεριανό και το βραδινό σου γεύμα αποκτά άλλη σημασία, πάντα με πανοραμική θέα στην πανέμορφη Φλώρινα.

Print
THE-LYNX-MOUNTAIN-RESORT_2.jpg

Spa για το σώμα και το μυαλό, που θα απογειώσει την ευεξία και την αίσθηση χαλάρωσης.

Το White Mist Spa του The Lynx Mountain Resort δίνει νόημα σε μια απόδραση χαλάρωσης του νου και του σώματος. Με εκπληκτικές και υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, βρίσκεται στον τρίτο όροφο του resort, προσφέροντας απεριόριστη θέα στο λόφο της πόλης. Πήρε το όνομά του από ένα ελαφρύ πέπλο ομίχλης που σκεπάζει διακριτικά τη βουνοκορφή απέναντι από το resort. Η σάουνα, το μασάζ και όλες οι υπόλοιπες θεραπείες πραγματοποιούνται με προϊόντα που δεν διαθέτουν χρωστικές, συντηρητικά ή parabens, είναι cruelty free και πλούσια σε φυσικά συστατικά, ακολουθώντας τη φιλοσοφία του resort, που θέλει τον άνθρωπο απόλυτα εναρμονισμένο με το φυσικό περιβάλλον και την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα της περιοχής. Το τζακούζι στην ανοιχτή βεράντα του ξενοδοχείου είναι το απόλυτο highlight, καθώς απολαμβάνεις μία ολιστική εμπειρία χαλάρωσης στην καρδιά του δάσους, με θέα που κόβει την ανάσα.

WHITE-MIST-SPA_1.jpg
WHITE-MIST-SPA_2.jpg

Κλείνω τα μάτια και βρίσκομαι ξανά εκεί: στον τόπο που με ξαναένωσε με τη φύση και την αληθινή χαλάρωση, σε ένα χώρο με διακριτική πολυτέλεια και κορυφαίες παροχές στον τομέα της διαμονής, της γαστρονομίας και της ευεξίας. Μία ολοκληρωμένη εμπειρία, που θα μου μείνει αξέχαστη, με την υπογραφή του The Lynx Mountain Resort.