5+1 σύνολα με σακάκι που θα ανεβάσουν το φθινοπωρινό styling σε άλλο επίπεδο

Ναταλία Κατσακιώρη
5+1 σύνολα με σακάκι που θα ανεβάσουν το φθινοπωρινό styling σε άλλο επίπεδο

Το πιο αγαπημένο πανωφόρι του φθινοπώρου και όλα τα styling tricks που θα το απογειώσουν. 

Το ιδανικό πανωφόρι, για την ιδανική εποχή. Το σακάκι φοριέται, φυσικά, όλο το χρόνο, αλλά η λεγόμενη μεταβατική περίοδος, δηλαδή το φθινόπωρο και αντίστοιχα η άνοιξη, είναι η must season για ένα ωραίο blazer. Εκτός, από το διαχρονικό, tailored σακάκι, που ακολουθεί τη γραμμή του σώματος μας και είναι αυτό που λέμε «ραμμένο» πάνω μας, τώρα πια υπάρχουν και πολλά εναλλακτικά στυλ και πατρόν, που μπορούμε να βάλουμε στη συλλογή μας.

Πρώτο και απόλυτα αγαπημένο είναι το oversized σακάκι. Είτε αυτό που να σημαίνει ένα loose σακάκι, με χαμηλούς ώμους και φαρδιά μανίκια, είτε ένα μεγάλο shape, που να φθάνει μέχρι τους γοφούς μας, είτε πάλι ένα edgy item, με boxy γραμμή, το οποίο καταλήγει σε ένα φαρδύ άνοιγμα. Είναι απόλυτα βολικό, stylish και ταιριάζει με τα περισσότερα bottoms, όπως τα παντελόνια, οι φούστες και τα φορέματα μας.

sakaki_f8inopwro-(9).jpg

Τα crop blazers είναι μια κατηγορία, που επανήλθε δυναμικά μέσα στη γενικότερη τρέλα με την επιστροφή των 90s και των 00s και είναι πράγματι ένα από τα πιο ταιριαστά items για τα τζιν παντελόνια μας. Ένα ακόμη σχέδιο, που κυριάρχησε τον περσινό χειμώνα και έχεις σίγουρα στη ντουλάπα σου είναι το δερμάτινο blazer. Αν σκέφτεσαι να επενδύσεις σε ένα νέο leather σακάκι, τότε το χρώμα είναι ότι πιο cool αυτή τη στιγμή. Προσωπικά αγαπώ πολύ και τα κλασικά, tweed σακάκια, με τα χρυσά κουμπιά και την αυστηρή λαιμόκοψη, τα γνωστά και ως σακάκια τύπου Chanel, αφού θυμίζουν το θρυλικό σχέδιο της Coco Chanel. Μπορούν να δώσουν την απαραίτητη κομψότητα ακόμη και στο πιο minimal σύνολο.

https://www.instagram.com/p/CjNJvfYoDOD

Το απόλυτο combo για τα σακάκια του φθινοπώρου είναι φυσικά το back to school, preppy look, που περιλαμβάνει μία mini, πλισέ φούστα, αυστηρά πουκάμισα, γραβάτες και γιλέκα, loafers ή και biker μποτάκια, μπαλαρίνες συνδυασμένες με κοντά καλτσάκια και χαριτωμένες mini bags, που θα δέσουν το όλο σύνολο. Δες τα παρακάτω outfits, που ξεχωρίσαμε για σένα από το street style των fashion weeks και κάνε ένα ενημερωμένο outfit με σακάκι για τον Οκτώβριο στην πόλη.

https://www.instagram.com/p/CjNSKsoLmg8

Τα 5+1 best outfits με σακάκι: