Μαγικές αποδράσεις της τελευταίας στιγμής που θα σε γεμίσουν με αισιοδοξία

Μαγικές αποδράσεις της τελευταίας στιγμής που θα σε γεμίσουν με αισιοδοξία

Οργάνωσε τη βαλίτσα των εξορμήσεών σου.

Πόσες φορές έχεις σκεφτεί να βάλεις μερικά ρούχα σε μία βαλίτσα, να πάρεις τα κλειδιά του αυτοκινήτου σου και να προσκαλέσεις την κολλητή σου σε μία απρόσμενη απόδραση από τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας; Ίσως ο αυθορμητισμός σου είναι αυτό που σου λείπει μέσα σε ένα πιεστικό 24ωρο, με απανωτά meetings, υπερωρίες και «τρέξιμο» στους δρόμους της πόλης, έτσι ώστε να σε κινητοποιήσει να αποδράσεις… έστω και στο παρά πέντε, γεμίζοντας τις στιγμές σου με αισιοδοξία.

Τι θα λες, λοιπόν, εάν τα φετινά Χριστούγεννα αδράξεις την ευκαιρία, οργανώνοντας μία αξέχαστη απόδραση σε κάποιον από τους πιο Christmas προορισμούς κοντά στην Αθήνα; Εάν,ήδη, δεν βλέπεις την ώρα για ένα μαγευτικό ταξίδι, που θα σε βάλει κατευθείαν σε Xmas mood, συνέχισε να διαβάζεις και πολύ γρήγορα θα ανακαλύψεις τους πιο δημοφιλείς χειμερινούςτουριστικούς προορισμούς για απόδραση, λίγο πριν οργανώσεις τη βαλίτσα των εξορμήσεων σου!

Οι προορισμοί που θα σε βάλουν σε… X'mas mood

Ομολογουμένως, η ορεινή Ελλάδα, όσο η θερμοκρασία κατεβαίνει, σε εξιτάρει και σε καλεί να την ανακαλύψεις ξανά και ξανά, με κάθε ευκαιρία. Χιόνια, καθαρός αέρας, καλό φαγητό και μοναδική φιλοξενία είναι μερικοί από τους λόγους που δεν βλέπεις την ώρα να «χαθείς» σε πολλούς από τους πιο δημοφιλείς χειμερινούς τουριστικούς προορισμούς, μαζί με το alter ego σου στις πιο αναπάντεχες εξορμήσεις. Ο λόγος για την κολλητή σου!

Ζαγοροχώρια, Καστοριά, Αράχωβα, Καϊμακτσαλάν, Λίμνη Πλαστήρα ή Μέτσοβο; Όποιο μέρος και εάν επιλέξεις τελικά, το φυσικό κάλλος και τα μαγευτικά τοπία θα σε μαγέψουν και θα σε βοηθήσουν να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Ήρθε η ώρα,επομένως, να κάνεις ένα research στα social media σου και να διαλέξεις την καλύτερη επιλογή για φέτος τον χειμώνα, μιας και τα postαρίσματα των διαδικτυακών σου φίλων έχουν ήδη πάρει φωτιά!

317861215_520557886798624_8630252469032778436_n.jpg

Οργάνωσε τη βαλίτσα των εξορμήσεών σου

Και κάπως έτσι, μόλις έκανες το πρώτο «βήμα» για μία απολαυστική εξόρμηση στους πιο «in» χειμερινούς προορισμούς. Αναρωτιέσαι ποιο είναι το επόμενο; Μα φυσικά, να οργανώσεις τη βαλίτσα των εξορμήσεων σου, με όλα τα απαραίτητα, ώστε να είναι λαμπερή και in fashion, όπου και εάν βρεθείς για το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν ή την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Μην ξεχάσεις, λοιπόν, τις μπότες του σκι και τη μάσκα ηλίου σου για ατελείωτες δραστηριότητες και selfies στο χιόνι, μερικά από τα αγαπημένα σου πλεκτά για να είσαι ζεστή καθόλη τη διάρκεια της ημέρας και last but not least, τα πιο ιδιαίτερα κοσμήματά σου, που θα αναδείξουν με τον καλύτερο τρόπο κάθε σου outfit, από την ενδυμασία του σκι, μέχρι το πιο festivelook για τις εορταστικές εξόδους.

318166895_857837992230054_5668481523366570780_n.jpg

Για εσένα που τα φετινά Χριστούγεννα αναζητάς προορισμούς που θα σε μαγέψουν και θα σε γεμίσουν με αισιοδοξία, δεν χρειάζεται άγχος, μιας και ακόμη και εάν δεν έχεις καταλήξει ακόμη σε μία επιλογή για τις χειμερινές σου διακοπές, λόγω των γρήγορων ρυθμών της καθημερινότητας… ήρθε η ώρα να οργανώσεις μία εξόρμηση στον αγαπημένο σου χειμερινό προορισμό, στο λεπτό! Αρκεί να διαλέξεις προορισμό, να επιμεληθείς το packaging που θα σε βγάλει «ασπροπρόσωπη» όπου και εάν βρεθείς και να φορέσεις την πιο γιορτινή σου διάθεση!