Το νέο place to be για ‘σένα και τις ξεχωριστές στιγμές σου στη Θεσσαλονίκη είναι αυτός ο πολυχώρος

Το νέο place to be για ‘σένα και τις ξεχωριστές στιγμές σου στη Θεσσαλονίκη είναι αυτός ο πολυχώρος

Αρκεί να επισκεφθείς τον νέο πολυχώρο Imperial Port | Convention Club, στο λιμάνι και να νιώσεις πως μεταφέρεσαι απευθείας στην πολυτέλεια του Ντουμπάι και την κοσμοπολίτικη σκηνή του Μαϊάμι! Τα φετινά καλοκαιρινά σου stories στα Social Media αξίζει να είναι διαφορετικά – και αν βρίσκεσαι στη Θεσσαλονίκη, τότε μπορείς να το πετύχεις και μάλιστα, με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο. 

Η πρώτη εντύπωση είναι σημαντική και το πιθανότερο είναι πως θα νιώσεις να σου κόβεται η ανάσα αμέσως μόλις αντικρύσεις τον χώρο: Μια επιβλητική, μεγάλη πισίνα, με τζακούζι και πολυτελείς, άνετες ξαπλώστρες και με καταρράκτες. Αν και μίνιμαλ industrial η διακόσμηση του χώρου σε προκαλεί να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό για να ανταποκριθείς στα υψηλά στάνταρτς του.

https://www.instagram.com/reel/CtY6eJsozjQ/

Πώς μπορείς άλλωστε να μην παρασυρθείς από τον απαράμιλλο συνδυασμό του ελληνικού καλοκαιριού των κυκλαδίτικων νησιών με τους άκρως ενθουσιώδεις πολυχώρους που βλέπεις συνήθως στις σελίδες των life style περιοδικών του διεθνούς Τύπου σε βραδιές βραβείων ή fashion events;

imperial4.jpg

Από τις 11 το πρωί μπορείς να επισκεφθείς το χώρο του Pool Bar - Restaurant, να απολαύσεις ξένοιαστα και χαλαρά την ηλιοθεραπεία και τη δροσιά της πισίνας, παρέα με ένα εντυπωσιακό κοκτέιλ ή πεντανόστιμα εδέσματα από τη μοναδική κουζίνα του.

imperial9.jpg

Καθώς η ώρα προχωρά, οι γαλήνιοι τόνοι του ηλιοβασιλέματος, καθώς ο ορίζοντας αφήνει τις πορτοκαλί αποχρώσεις και οι καλοκαιρινές νύχτες σε προκαλούν να τις ζήσεις στο έπακρο, το Imperial Port | Convention Club, αλλάζει. Με έναν ατμοσφαιρικό φωτισμό που αναδεικνύει τον χώρο και μουσικές που επιλέγουν οι DJs για εσένα και όλους τους θαμώνες, η διασκέδαση παίρνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο και να είσαι βέβαιη πως μια από τις πιο ξεχωριστές καλοκαιρινές εμπειρίες της ζωής σου, ξεκινά ακριβώς αυτή τη στιγμή!