Oι «κύβοι πακεταρίσματος» θα σου «λύσουν τα χέρια» για το επόμενο ταξίδι σου

Γεωργία Βλαχοπούλου
Oι «κύβοι πακεταρίσματος» θα σου «λύσουν τα χέρια» για το επόμενο ταξίδι σου

Αν δεν ξέρεις τι είναι οι «κύβοι πακεταρίσματος» απλά να σε ενημερώσουμε ότι τόσο καιρό έχανες πολύτιμο χρόνο στο να φτιάξεις τη βαλίτσα σου.

Είχες σκεφτεί ποτέ ότι θα μπορούσες να οργανώσεις τη βαλίτσα σου για κάποιο ταξίδι, χωρίζοντας απλά σε κατηγορίες τα πράγματα που θες να πάρεις μαζί σου και βάζοντάς τα σε μικρότερα τσαντάκια ταξιδίου;

Οι λεγόμενοι «κύβοι πακεταρίσματος», όπως λέγονται τα διαφόρων μεγεθών τσαντάκια ταξιδίου θα σου «λύσουν τα χέρια» και θα κάνουν το φτιάξιμο της βαλίτσας σου παιχνιδάκι.

Πώς χρησιμοποιούνται όμως;

Οι κύβοι διαφορετικού μεγέθους βοηθούν στην οργάνωση και τον διαχωρισμό των ρούχων σου (για παράδειγμα τοπ, παντελόνια, μαγιό). Μπορείτε να ομαδοποιήσεις αντικείμενα ανά περίσταση ή τύπο ρούχου (όλα τα πουκάμισά σας σε ένα, ρούχα προπόνησης σε ένα άλλο) ή, ειδικά αν ταξιδεύεις με την οικογένειά σου, θα μπορούσες να τα χωρίσεις ανάλογα με το τι ρούχα θα φορέσετε ποια μέρα της εβδομάδας.

Ποια είναι τα οφέλη;

Εκτός του ότι τα ρούχα σου δεν μετακινούνται μέσα στη βαλίτσα και δεν τσαλακώνονται, αυτομάτως δημιουργείται και περισσότερος χώρος στη βαλίτσα σου.

Ταυτόχρονα, αν θες να κάνεις κάποιο ταξίδι με backpack ή μικρότερη βαλίτσα με τη χρήση αυτών των «κύβων» θα μπορείς να χωρέσεις και όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα θες αλλά και θα μπορείς να βρίσκεις πιο εύκολα ό,τι χρειάζεσαι.

Ένα ακόμα πλεονέκτημα που έχει το να χρησιμοποιείς τέτοια τσαντάκια είναι το ότι θα προστατεύσεις το σπίτι σου από το να μπουν διάφορα ζωύφια που θα έχεις ίσως κουβαλήσει μαζί με τη βαλίτσα σου. Χρησιμοποιώντας τις τσάντες ταξιδίου σε διάφορα μεγέθη θα μπορείς όταν επιστρέψεις απλά να βγάλεις τα τσαντάκια από τη βαλίτσα, χωρίς να χρειαστεί να τη μεταφέρεις στο δωμάτιό σου για παράδειγμα.

Τα τσαντάκια ταξιδίου ή αλλιώς οι «κύβοι πακεταρίσματος» είναι αρκετά οικονομικά. Δοκίμασέ αυτό το tip, λοιπόν όταν θα φτιάξεις τη βαλίτσα σου και δεν θα χάσεις!