Μελίνα Νικολαΐδη: Είναι το απόλυτο «summer girl» & αυτά είναι τα beach looks της

Γεωργία Βλαχοπούλου
Μελίνα Νικολαΐδη: Είναι το απόλυτο «summer girl» & αυτά είναι τα beach looks της

Η Μελίνα, η κόρη της Δέσποινας Βανδή έχει πάρει τα γονίδιά της και εξελίσσεται σε μια πολύ όμορφη γυναίκα, όπως δείχνουν και οι καλοκαιρινές της φωτογραφίες.

Η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη έχει μεγαλώσει και εξελίσσεται σε μια πολύ όμορφη γυναίκα ενώ έχει πάρει και από το ταλέντο της μαμάς της αφού σε βίντεο που έχουν δημοσιεύσει οι δυο τους να τραγουδούν έχει αρκετά καλή φωνή. Παρ' όλα αυτά η 19 χρονη ΜελίναΝικολαΐδη πριν λίγους μήνες μετακόμισε στο Λονδίνο όπου και σπουδάζει υποκριτική.

Βέβαια, η ίδια έρχεται αρκετά συχνά στην Ελλάδα για να δει συγγενείς και φίλους ενώ και ο σύντροφός της, Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης βρίσκεται εδώ.

Οι στιγμές με τον σύντροφό της

Η Μελίνα Νικολαΐδη είναι ερωτευμένη και πλέον δεν το κρύβει αφού δημοσιεύει όλο και πιο συχνά στιγμιότυπα με τον αγαπημένο της Αλέξανδρο Νικολαΐδη, ο οποίος είναι personal trainer και αθλητής της ΑΕΚ στο βόλεϊ.

melinapolixroniadis_341513530_552543753683285_8640741345013004486_n.jpg

Μάλιστα, οι δυο τους την Πρωτομαγιά που μας πέρασε βρέθηκαν μαζί με την Δέσποινα Βανδή, τον Βασίλη Μπισμπίκη αλλά και άλλους φίλους τους περνώντας την μέρα ψήνοντας και τραγουδώντας.

https://www.instagram.com/p/CrtKYj8MtuS

Η στήριξη στην μαμά της

Η κόρη της Δέσποινας Βανδή μπορεί να είναι μικρή ακόμη σε ηλικία, είναι όμως αρκετά ώριμη. Μετά την αποκάλυψη του διαζυγίου των γονιών της αλλά και της νέας σχέσης της μητέρας της με τον Βασίλη Μπισμπίκη, η Μελίνα θέλοντας να δώσει την απάντησή της σε όσους κατέκριναν την σχέση αυτή δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό κάποιους στίχους από τραγούδι της Δέσποινας Βανδή.

Πιο συγκεκριμένα, ύστερα από την πολλοστή εμφάνιση του Βασίλη Μπισμπίκη στο κέντρο που τραγουδούσε η Δέσποινα Βανδή, προκλήθηκε μεγάλος ντόρος όταν ανέβηκε στην πίστα, χόρεψε ζεϊμπέκικο ενώ έκατσαν αγκαλιασμένοι όση ώρα τραγουδούσε εκείνη.

Η Μελίνα τότε δημοσίευσε τα εξής στα Instagram stories της:

Η Δέσποινα Βανδή γυμνάζεται και η αδερφή του Βασίλη Μπισμπίκη έκανε επικό σχόλιο

Τα καλοκαιρινά looks

Η κόρη της Δέσποινας Βανδή είναι ένα πολύ φρέσκο κορίτσι κι αυτό δεν γίνεται να μην το παραδεχτεί κανείς. Η ίδια πάντως απ' ότι φαίνεται στο προφίλ της στο Instagram αγαπάει πολύ το καλοκαίρι αφού οι περισσότερες φωτογραφίες που έχει είναι από καλοκαιρινές της στιγμές.

Αυτές είναι όλες οι εμφανίσεις της με μαγιό: