Greek Chefs Abroad: Oι γαστρονομικές βραδιές επιστρέφουν στα ξενοδοχεία της Mar-Bella Collection

Greek Chefs Abroad: Oι γαστρονομικές βραδιές επιστρέφουν στα ξενοδοχεία της Mar-Bella Collection

Διάσημοι Έλληνες Chef του εξωτερικού και αστέρια Michelin στις γαστρονομικές βραδιές Greek Chefs Abroad της Mar-Bella Collection. Φέτος γιορτάζουν την ελληνική φιλοξενία, τη γαστρονομική καινοτομία και τη δημιουργικότητα, αντηχώντας το πνεύμα του ελληνικού φαγητού, όπου οι γεύσεις γίνονται καλύτερες όταν τις μοιράζεσαι με φίλους και οικογένεια.

Με θέμα ‘’The Culture of Sharing’’, το Greek Chefs Abroad επιστρέφει φέτος για τέταρτη συνεχή χρονιά, για να υμνήσει την έννοια του ‘’μοιράζομαι’’ μέσα από την αμοιβαία απόλαυση των γεύσεων γύρω από ένα ελληνικό τραπέζι και φυσικά, μέσα από την γαστρονομική αριστεία.

Το φετινό πρόγραμμα ενώνει διάσημους Έλληνες chef από όλο τον κόσμο στην Κέρκυρα και την Πάργα καθ' όλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής σεζόν, προκειμένου να δημιουργήσουν μια γαστρονομική αναζήτηση, αντηχώντας το πνεύμα του ελληνικού συνταγών όπου οι γεύσεις τους γίνονται πιο απολαυστικές όταν τις μοιραζόμαστε με φίλους και οικογένεια.

Apaggio-Nido.jpg

Στο φετινό πρόγραμμα η ομάδα της Mar-Bella Collection υποδέχεται τον Κωνσταντίνο Φιλίππου με 2 αστέρια Michelin από την Βιέννη, τον βραβευμένο Δημήτρη Μούδιο από την Μπανγκόκ, τον ‘’the best young chef in Belgium”, Γιώργο Αθανασόπουλο και τον Νικόλα Πουλμέντη από την Νέα Υόρκη, αναγνωρισμένο Έλληνα chef ως ‘’ Food Network’s Chopped Champion’’ προκειμένου να δημιουργήσουν μια γαστρονομική αναζήτηση, αντηχώντας το πνεύμα του ελληνικού συνταγών όπου οι γεύσεις τους γίνονται πιο απολαυστικές όταν τις μοιραζόμαστε με φίλους και οικογένεια.

George-Athanasopoulos.jpg

Γιώργος Αθανασόπουλος - 22 Ιουνίου 2024 | Nido, εστιατόριο Apaggio

Οι 4 chefs θα δημιουργήσουν μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία στα ξενοδοχεία της Mar-Bella Collection, εμπνεόμενοι από τις ελληνικές τους ρίζες και τις διεθνούς εμβέλειας εμπειρίες τους ετοιμάζοντας ευφάνταστα μενού που αγκαλιάζουν την πραγματική ουσία του ελληνικού τραπεζιού: Την ανεκτίμητη παράδοση του να μοιράζεσαι καλό φαγητό και εξαιρετικές συζητήσεις με αγαπημένα πρόσωπα γύρω από ένα τραπέζι.

Elix-Aerial-(2).jpg

Η πρώτη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Nido το Σάββατο 22 Ιουνίου 2024 με guest chef τον Γιώργο Αθανασόπουλο του εστιατορίου Máloma που εδρεύει στις Βρυξέλλες. Ακολουθεί ένα μοναδικό δείπνο από τον διάσημο σεφ Κωνσταντίνο Φιλίππου με δύο αστέρια Michelin στις 13 Ιουλίου στο Nido ενώ την σκυτάλη θα πάρει ο Δημήτρης Μούδιος στις 3 Αυγούστου στο ξενοδοχείο Elix. Τον γαστρονομικό κύκλο κλείνει ο Νικόλας Πουλμέντης στις 6 Σεπτεμβρίου στο Elix.

Nikolas-Poulmentis.jpeg

Νικόλας Πουλμέντης - 6 Σεπτεμβρίου 2024 | Elix, εστιατόριο Pearl

Creators Club LLC

Όλοι οι chefs θα μεταδώσουν τη διεθνή τους εμπειρία στις κουζίνες των ξενοδοχείων της Mar-Bella Collection για να μεταμορφώσουν παραδοσιακά ελληνικά πιάτα σε σύγχρονα, προσθέτοντας την προσωπική τους μοναδική πινελιά με νέες τεχνικές και φρέσκα τοπικά συστατικά, σε συνεργασία με τους chef των ξενοδοχείων της Mar-Bella Collection.

Dimitris-Moudios.jpg

Δημήτριος Μούδιος - 3 Αυγούστου 2024 | Εlix, εστιατόριο Pearl

Στην καρδιά των Greek Chefs Abroad βρίσκεται πάντα η γνήσια ελληνική και μεσογειακή κουζίνα, φυσικά εμπλουτισμένη με διεθνή χρώματα για να δημιουργήσει γαστρονομικές εμπειρίες ανεξίτηλες στην μνήμη.

Konstantin-Filippou.jpg

Κωνσταντίνος Φιλίππου - 13 Ιουλίου 2024 | Nido, εστιατόριο Apaggio