Θες να ακούσεις και να δεις από κοντά την Shakira; Μπορείς και μάλιστα εντελώς δωρεάν!

Ερμιόνη Σαρρή
Θες να ακούσεις και να δεις από κοντά την Shakira; Μπορείς και μάλιστα εντελώς δωρεάν!

Μία συναυλία που δεν πρέπει να χάσεις!

Πόσες φορές δεν έχεις προσπαθήσει να αντιγράψεις τις χορευτικές κινήσεις της Shakira; Πόσες φορές δεν έχεις αλλάξει διάθεση απλά και μόνο ακούγωντας ένα τραγούδι της; Δεν ξέρουμε πώς να στο εξηγήσουμε μα πιστεύουμε πως η εικόνα της και μόνο μας μεταφέρει λίγη από την θετική της αύρα. Χαμογελά σχεδόν συνεχώς, έχει καταφέρει να φτάσει το μουσικό της αστέρι στην κορυφή και να γίνει μία μαμά πρότυπο.

shakira social media pics september 2017 21 thumbnail

18 φόρες που η οικογένεια της Shakira έγινε το #FamilyGoal μας

Όλα αυτά έχεις την δυνατότητα να τα διαπιστώσεις και από κοντά. Τα πλάνα σου ακριβώς για το επόμενο Σαββατοκύριακο δεν τα γνωρίζουμε αλλά σε καλούμε να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό μας και ίσως είσαι εσύ η τυχερή (μπορείς να πάρεις μαζί την κολλητή, την αδερφή, την συνάδελφό ή και τον καλό σου) και να ταξιδέψεις μέχρι την Βαρκελώνη. Ο στόχος είναι ένας και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ. Θα έχεις την ευκαιρία να παρακολουθήσεις την Shakira σε μία «behind the scenes» βραδιά γεμάτη εκπλήξεις!

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 4 Νοεμβρίου ενώ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να απαντήσεις σε δύο ερωτήσεις σχετικά με την Κολομβιανή star και αυτομάτως να μπεις στο διαγωνισμό ο οποίος λήγει στις 29/10!

Μπες στο παρακάτω link και… καλή επιτυχία.

https://chats.viber.com/queen.gr/en