Διαγωνισμός: Κέρδισε ένα υπέροχο βραχιόλι από τη νέα συλλογή της Χριστιάνας Καφά!

Διαγωνισμός: Κέρδισε ένα υπέροχο βραχιόλι από τη νέα συλλογή της Χριστιάνας Καφά!

Πάρε μέρος μέσω instagram και ίσως είσαι εσύ η τυχερή.

Κοσμήματα. Ήταν, είναι και θα παραμείνουν το τέλειο δώρο για μία γυναίκα. Προσδίδουν κομψότητα και λάμψη στο στυλ σου και αποτελούν εκείνη την απαραίτητη «πινελιά» πολυτέλειας που μπορεί να αναβαθμίσει κάθε σου εμφάνιση.

Αν υπάρχει, λοιπόν, ένα κορυφαίο trend για τα κοσμήματα το οποίο ξεχωρίσαμε το 2019, τότε αυτό αφορά στον συνδυασμό της απλότητας με την υψηλή αισθητική. Με τα βραχιόλια να αποτελούν φέτος «must» αξεσουάρ για κάθε γυναίκα, σίγουρα αξίζει να επενδύσεις σε μερικά ξεχωριστά κομμάτια.

Μία από τις συλλογές που ξεχωρίσαμε, είναι εκείνη της γνωστής σχεδιάστριας κοσμημάτων Χριστιάνας Καφά. Για να σε βοηθήσουμε, λοιπόν, να ολοκληρώσεις φέτος τις εμφανίσεις σου, σου κάνουμε δώρο ένα από τα υπέροχα βραχιόλια της, συνολικής αξίας 300 ευρώ!

Πρόκειται για μία υπέροχη και κομψή δημιουργία από ασήμι 925, επιχρύσωση 22κ και μαύρα ζιρκόν και αν θέλεις να γίνει δική σου, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να επισκεφτείς από τις 25 έως τις 27 Φεβρουαρίου τον λογαριασμό του Queen.gr στο Instagram και να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό.

Διάβασε τους όρους του διαγωνισμού εδώ, επισκέψου τους λογαριασμούς του Queen.gr και της Christiana Kafa στο Instagram και γίνε εσύ η τυχερή που θα κάνει στον εαυτό της ένα μοναδικό δώρο υψηλής αισθητικής και ποιότητας!

diagwnismos kosmima queen 2