Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παιδική μουσική παράσταση «Κλικ στη Λαχανοχαχανοχώρα»

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό του Queen.gr και κερδίστε.

Το Queen.gr σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε 5 διπλές προσκλήσεις για την παιδική μουσική παράσταση «Κλικ στη λαχανοχαχανοχώρα» στην παιδική σκηνή «ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ». Συμπληρώστε τη φόρμα που ακολουθεί για να μπορέσετε να πάρετε μέρος στην κλήρωση . Οι νικητές θα αναρτηθούν στο site μας και στη συνέχεια θα ενημερωθούν με email και τηλεφωνικά για την παραλαβή της πρόσκλησής τους.

Λίγα λόγια για την παράσταση:
Ο Φαταουλίδας (όνομα και πράμα!), είναι ο απόλυτος Άρχοντας στην Λαχανοχαχανοχώρα! Μια παιδική φάρσα είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει την ωραία του φωνή. Αυτό έγινε αφορμή να μισήσει τα παιδιά και να βάλει σκοπό στη ζωή του να πάρει εκδίκηση!

Ένα «μεταλαγμένο» κινητό τηλέφωνο–δώρο σε κάθε παιδί του σχολείου στην Λαχανοχαχανοχώρα, ήταν ο τρόπος που διάλεξε να δελεάσει τα παιδιά για να πέσουν στην παγίδα του. Αυτό έφερε μύρια όσα κακά, για τα παιδιά και για το σχολείο της Λαχανοχαχανοχώρας.

Οι τρεις μικροί ήρωές μας, η Χαχανένια, ο Λαχανίδας και ο μικρότερος της παρέας ο Ατσίδας, θα προσπαθήσουν να βρουν λύση στο πρόβλημα. Η Νεράιδα του «Γέλιου και της Χαράς» θα τους προτείνει να ψάξουν στην «Κοιλάδα των αηδονιών» για το «Πολύχρωμο Λαχανίδι», που έχει .... μαγικές ιδιότητες.

Με ένα χαμόγελο κι ένα τραγούδι στα χείλη, οι τρεις ήρωες, μας ταξιδεύουν παρέα με δώδεκα ηθοποιούς/χορευτές/μουσικούς, σε μια μαγική περιπλάνηση, πότε στον κόσμο του ονείρου και πότε στην σημερινή πραγματικότητα της τεχνολογίας. Θα καταφέρουν άραγε να βρουν την ισορροπία αυτών των δύο αντίθετων κόσμων, έτσι ώστε η τεχνολογία να υπηρετεί την δημιουργική τους φαντασία;  Θα δούμε!

Η μέθοδος «Τραγουδώ και Μαθαίνω», θα γίνει το μαγικό κλειδί. Τα παιδιά ανακαλύπτουν ότι με την τέχνη σαν όχημα και ιδιαίτερα με το τραγούδι, η μαθησιακή διαδικασία γίνεται παιχνίδι! ... Θα καταφέρουν άραγε να πείσουν και τους μεγάλους;

Την παράσταση πλαισιώνουν διακεκριμένοι καλλιτέχνες ο καθένας από άλλον τομέα των παραστατικών τεχνών. Τη σκηνοθεσία και τις χορογραφίες υπογράφει η Αποστολία Παπαδαμάκη ενώ το σενάριο και η μουσική ανήκουν στον Τάσο Ιωαννίδη. Στον ρόλο της Χαχανένιας βλέπουμε τη Βανέσα Αδαμοπούλου.

Η παράσταση έχει προγραμματισθεί για αυτή την Κυριακή  (29/01/2012) στις 12.00 στην παιδική σκηνή, «ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ», Ιερά Οδός 11-15 στο Γκάζι
τηλ. 2130185195

Παραστάσεις: Καθημερινές 10-12 π.μ για σχολεία
Τιμή εισιτηρίου: 8€

Κυριακές 12.00-14.00 μμ και 15.30 -17.30 μ.μ. για το κοινό.
Τιμή εισιτηρίου: 12 Ευρώ 

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ