Κερδίστε 10 Huile Sublime της Roger&Gallet

Κερδίστε 10 Huile Sublime της Roger&Gallet

Κερδίστε ένα από τα δέκα Huile Sublime της Roger&Gallet, το υπέροχο λάδι για το σώμα, το πρόσωπο και τα μαλλιά της σειράς Bois d'Orange.

To Huile Sublime, Bois d' Orange της Roger&Gallet, είναι ένα ενυδατικό, ξηρό λάδι θρέψης, πολλαπλής χρήσης με αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού. Η σύνθεσή του περιλαμβάνει 6 ενεργά φυτικά έλαια: Αμυγδάλου για απαλότητα, Καμέλιας για ελαστικότητα, Macademia για θρέψη, Argan για πρόληψη της ξηρότητας, Χαμομηλιού για προστασία, Σησαμέλαιο για ενυδάτωση και Αιθέριο Έλαιο πορτοκαλιού για τόνωση. Είναι εμπλουτισμένο με βιταμίνη Ε για αντιοξειδωτική δράση και θα αναδείξει την ομορφιά σας συνολικά την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και κάθε μέρα.

Απλώνεται σε στεγνή ή νωπή επιδερμίδα, προσφέροντας μεταξένια υφή στο πρόσωπο και το σώμα ενώ μπορεί να εφαρμοστεί ακόμα και σε βρεγμένα μαλλιά για βαθιά αναδόμηση της τρίχας ή σε στεγνά για μεγαλύτερη απαλότητα πριν το χτένισμα. Καταφέρνει να ενυδατώνει, να θρέφει και ταυτόχρονα να τονώνει την επιδερμίδα του προσώπου και του σώματος, ενώ δίνει δύναμη και λάμψη στα μαλλιά.

Το Queen.gr εξασφάλισε για εσάς 10 λάδια Huile Sublime, Bois d' Orange της Roger&Gallet. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και στείλτε την για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό, να μπείτε στην κλήρωση και να κερδίσετε ένα από τα πολυαγαπημένα λάδια Huile Sublime.