Κερδίστε ένα κερασμένο τραπέζι για 6 στο VOX από το Queen.gr

Κερδίστε ένα κερασμένο τραπέζι για 6 στο VOX από το Queen.gr

Μάθετε πως μπορείτε να είστε εσείς ο νικητής ή η νικήτρια.

Σε νούμερο 1 στέκι στην προτίμηση των επωνύμων για στιγμές χαλάρωσης και αυθεντικού γλεντιού έχει αναδειχτεί το VOX. Τρία νέα παιδιά με ωραίες φωνές, γεμάτα ταλέντο και λάμψη ήρθαν να κατακτήσουν την νυχτερινή διασκέδαση.

Ο Πάνος Καλίδης, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Στέλλα Καλλή, φαίνονται να είναι η καλύτερη «διαφυγή» από τη δύσκολη καθημερινότητα και η παρέα που θα μας κάνει φέτος το χειμώνα να ξεχνάμε τα προβλήματά μας.

Ο Πάνος Καλίδης έχει ήδη αφήσει τη σφραγίδα του στη διασκέδαση. Η ικανότητα του να ξεσηκώνει τον κόσμο αλλά και η επιτυχημένη συνεργασία του με το Φοίβο που χάρισε τραγούδια όπως το «Τι γίνεται»,
«Μη μου το χαλάς», και το πρόσφατο «Γεια σου», είναι εγγύηση για μεγάλα κέφια.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός με την ζεστή φωνή του, την αμεσότητα του με το κοινό και τα τραγούδια του «Ερωτευμένος και τρελός», «Είσαι ότι να 'ναι (Παίζεις με τα μάτια) » αλλά και το τελευταίο του hit «Μάλλον κάτι ξέρω» για ακόμη μια φορά κερδίζει τις εντυπώσεις.

Η Στέλλα Καλλή έχει κάνει την καλύτερη δυνατή αρχή αφού ως νέο μέλος της ομάδας του Φοίβου και της Spicy, μας συστήθηκε με το ντουέτο της με το Γιάννη Πάριο «Ο κόσμος να χαλάσει». Δυνατή λαϊκή φωνή, εντυπωσιακή παρουσία, έρχεται με ζωντάνια και δυναμισμό να συμπληρώσει την παρέα. Το καινούριο τραγούδι που της χάρισε ο Φοίβος με τίτλο «Πόσο ακόμη» έχει δεχτεί τις καλύτερες κριτικές.

Μια παρέα που με όπλο το καλό λαϊκό τραγούδι και τη φρεσκάδα του νεαρού της ηλικίας τους θα είναι ό,τι πιο κεφάτο έχετε ζήσει μέχρι σήμερα...

Το Queen.gr σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε ένα τραπέζι για έξι άτομα για την Πέμπτη το βράδυ στο VOX για να απολαύσετε τις επιτυχίες των τραγουδιστών live. Tο μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τη φόρμα και ο νικητής ή η νικήτρια θα ενημερωθει τηλεφωνικά και με email για το πως θα παραλάβει το δώρο της.

Ιερά Οδός 16
Reserve: 210 3411000
Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο
Ώρα έναρξης : 11:30 μ.μ.