Κερδίστε 6 πολύτιμα λάδια ομορφιάς Fleur D' Osmanthus της Roger&Gallet

Κερδίστε 6 πολύτιμα λάδια ομορφιάς Fleur D' Osmanthus της Roger&Gallet

Μεταξένια, πολυτελής φροντίδα για το σώμα και τα μαλλιά 

Φέτος η Roger & Gallet γιορτάζει την επέτειο των 150 χρόνων της και με αυτή την αφορμή δημιούργησε ένα νέο ξηρό λάδι ενυδάτωσης για το σώμα και τα μαλλιά, το Huile Embellissante Fleur D'Osmanthus, βασισμένο στο άρωμα του άνθους Οσμανθού.

Με ελαφριά υφή που απορροφάται από την επιδερμίδα σε δευτερόλεπτα, αυτό το εξαιρετικό λάδι περιποίησης περιέχει έλαιο βερύκοκου για ενυδάτωση, σησαμέλαιο για αντιοξειδωτική δράση και απαλότητα, αμυγδαλέλαιο για βαθιά θρέψη και νότες από άνθος Οσμανθού που δημιουργεί μια αίσθηση ευεξίας και τονώνει τις αισθήσεις.

Τώρα, το Queen.gr και η Roger & Gallet σας δίνουν την ευκαιρία να βάλετε το Huile Embellissante Fleur D'Osmanthus στην καθημερινή φροντίδα σας και να απολαύσετε το ευεργετικό του άγγιμα: απλά δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό μας και με λίγη τύχη μπορεί να είστε ανάμεσα στις 6 τυχερές που θα το αποκτήσουν!

Πάρτε και μερικές ιδέες για τους διαφορετικούς τρόπους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Huile Embellissante Fleur D'Osmanthus της Roger&Gallet:

- Μετά το μπάνιο σας, σκουπιστείτε, βάλτε λίγο ξηρό λάδι στην παλάμη σας και αλείψτε το στο σώμα σας κάνοντας απαλές κινήσεις μασάζ.
-Ένα ψέκασμα μονάχα αρκεί για να ενυδατωθεί το σώμα, χωρίς να χρειάζεται επίμονη επάλειψη. Και είστε έτοιμη να ντυθείτε!
-Ιδανικό για λάμψη και λεία επιδερμίδα, μετά την παραλία & για όλο το καλοκαίρι.
-Χρησιμοποιήστε το για θρέψη στα μαλλιά σας. Πριν το χτένισμα καθημερινά, ή ως μάσκα θρέψης: σε νωπά μαλλιά εφαρμόστε το λάδι και τυλίξτε τα με μια ζεστή πετσέτα. Δε χρειάζεται ξέβγαλμα.
- Σε στεγνά μαλλιά, απλώστε το σε όλο το μήκος και τις άκρες για έξτρα απαλότητα και λάμψη.


Για να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό κάντε κλικ εδώ