Δείτε τις νικήτριες του “QUEEN CHRISTMAS…ΜΕ ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΟΥ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ!”

Δείτε τις νικήτριες του “QUEEN CHRISTMAS…ΜΕ ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΟΥ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ!”

Οι 9 νικήτριες του διαγωνισμού "QUEEN CHRISTMAS...ΜΕ ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΟΥ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ!" που κέρδισαν πλούσια δώρα από τα αγαπημένα τους brands SEPHORA, PANDORA και FRESH είναι:

3 Χριστουγεννιάτικες παλέτες μακιγιάζ SΕPHORA Color pop-up store κέρδισαν οι: ΝΙΚΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ, ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΥΛΟΥ και ΠΟΠΗ ΘΕΟΔΩΡΕΛΟΥ.
1 Υπέροχο βραχιόλι PANDORA από δέρμα και μασίφ ασήμι 925ο με χειροποίητες λεπτομέρειες, πολύτιμες πέτρες και μαργαριτάρι καλλιέργειας κέρδισε η : ΓΙΩΤΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ.
5 πεντανόστιμες γλυκές συνθέσεις με μελομακάρονα και κουραμπιέδες από τα ζαχαροπλαστεία FRESH κέρδισαν οι: ΙΩΑΝΝΑ-ΕΛΕΝΗ ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΥ, ΙΩΑΝΝΑ ΛΕΜΠΕΣΗ, ΔΑΝΑΗ ΓΟΥΡΔΟΜΙΧΑΛΗ, ΘΑΛΕΙΑ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ και ΕΦΗ ΜΠΟΥΤΣΟΡΑ. Συγχαρητήρια!

Και μην ξεχνάτε σήμερα ξεκίνησε νέος διαγωνισμός "QUEEN CHRISTMAS..QUEEN ΕΜΦΑΝΙΣΗ!" με δώρο 2 υπέροχα φορέματα Super Τrash και Traffic People από το το concept store SHOP.
Το Queen.gr και το concept store SHOP, το πιο hot μαγαζί της πόλης σε ντύνουν για τη βραδιά του ρεβεγιόν. Δήλωσε συμμετοχή και μπορεί να είσαι μία από τις 2 τυχερές που θα κερδίσουν από ένα υπέροχο φόρεμα Super Τrash ή Traffic People και θα γίνουν οι πιο IN FASHION QUEEN της βραδιάς.

Για να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό και να είσαι εσύ μια από τις τυχερές ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΕΔΩ.