Κερδίστε 5 υπέροχες δωροσυνθέσεις SeaCrets με παραδοσιακά προϊόντα από την Μεσσηνιακή Γη

Κερδίστε 5 υπέροχες δωροσυνθέσεις SeaCrets με παραδοσιακά προϊόντα από την Μεσσηνιακή Γη

Το εργαστήριο SeaCrets of Greece ιδρύθηκε το 2000 στη Καλαμάτα Μεσσηνίας από την Σάσα Πολυχρονοπούλου και ασχολείται με την τυποποίηση παραδοσιακών ποιοτικών προϊόντων που προέρχονται από την Μεσσηνιακή Γη.

Στόχος των ανθρώπων πίσω από το SeaCrets είναι να προωθήσουν και να μεταφέρουν μέσα από ποιοτικά ελληνικά προϊόντα «τα μυστικά», τις γεύσεις και την αίσθηση του τρόπου ζωής της Ελλάδας και της Μεσογειακής διατροφής.
Τα «μυστικά» τους; Απλά αλλά μαγικά: τα εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα, τα αρωματικά, οι ελιές και οι πάστες ελιάς, το μέλι, τα αρωματικά ξίδια, τα παραδοσιακά γλυκά κουταλιού, το φυσικό θαλασσινό αλάτι καθώς και βότανα από τον Ταΰγετο. Άριστες πρώτες ύλες, τις οποίες προμηθεύονται μέσω αποκλειστικής συνεργασίας με ντόπιους παραγωγούς και που ελέγχονται συστηματικά μέσα από τα συστήματα διασφάλισης ποιότητας όπου διαθέτει το εργαστήριο. Και όλα αυτά, έρχονται στο σπίτι σας μέσα σε μια παραδοσιακή, χειροποίητη τυποποίηση και συσκευασία, φτιαγμένη με αγάπη και μεράκι.

Το Queen.gr δίνει τώρα την ευκαιρία σε 5 τυχερούς να κερδίσουν από μία δωροσύνθεση SeaCrets, συσκευασμένη σε υπέροχο ξυλοκιβώτιο, η οποία θα περιέχει:

  • εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο αρωματικό με βότανα Ταϋγέτου 500ml
  • ξίδι από σταφύλι αρωματικό με βότανα Ταϋγέτου 500ml
  • πατέ από ελιές Καλαμών με κρασί, σκόρδο και κόκκινο κρασί 190gr
  • πατέ από πράσινες ελιές με αμύγδαλο 190gr.
  • 250gr. φυσικό θαλασσινό αλάτι σε χειροποίητο πουγκί λινάτσας


Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στη φόρμα που ακολουθεί και να λάβετε μέρος στη κλήρωση που θα γίνει την Τετάρτη 19/12. Καλή επιτυχία σε όλους!