Κερδίστε 4 θεραπείες χημικού peeling σε συνδυασμό με την θεραπεία –DERMIONOLOGIE- !

Κερδίστε 4 θεραπείες χημικού peeling σε συνδυασμό με την θεραπεία  –DERMIONOLOGIE- !

Το Queen.gr και το Medical Spot , προσφέρει σε 4 τυχερούς αναγνώστες μία θεραπεία χημικού peeling σε συνδυασμό με την θεραπεία DERMIONOLOGIE στο "DKMedical Spot"!

Το χημικό peeling είναι μια μη επεμβατική δερματολογική θεραπεία που αφαιρεί λεπτές ρυτίδες κάτω από τα μάτια, γύρω από το στόμα καθώς και σημάδια μετά από θεραπείες ακμής. Επίσης βελτιώνει πανάδες & στίγματα ηλικίας, φακίδες & ακτινικές υπερκερατώσεις καθώς κάνει πιο φωτεινό το σκούρο κ θαμπό δέρμα

Εφαρμόζεται στο πρόσωπο στο λαιμό και στην επάνω επιφάνεια των χεριών και ανάλογα με τον βαθμό της αποφλοίωσης που δημιουργεί στο δέρμα χαρακτηρίζεται σε επιφανειακό, μέσου βαθμού & βαθύ peeling.

Η θεραπεία αρνητικών ιόντων-DERMIONOLOGIE ενισχύει τα αποτελέσματα και μειώνει αισθητά το χρόνο αποθεραπείας σε οποιαδήποτε θεραπεία προσώπου καθαρισμός ,ακμή, microneedling,chemical peeling,ενυδάτωση, σύσφιξη, αντι-γήρανση ,υπέρμελάγχρωση,laser και τις εμπλουτίζει με περισσότερα στοιχεία και οφέλη μετατρέποντας την κάθε συνεδρία σε μια πολυθεραπεία προσδίδοντας μια νέα διάσταση στην Αισθητική Ιατρική.

Οφέλη της θεραπείας –DERMIONOLOGIE-
· Ενεργοποιεί το μεταβολισμό των κυττάρων

· Εφοδιάζει με οξυγόνο (σε κυτταρικό επίπεδο)το δέρμα, όπου η έλλειψη του ισοδυναμεί με πρόωρη γήρανση (φωτογήρανση-ρυτίδες κα)

· Συγκρατεί τους δεσμούς υγρασίας του δέρματος παρέχοντας ενυδατική δράση

· Δρα άμεσα ενάντια στο θαμπό δέρμα

· Μειώνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες

· Μειώνει τους μαύρους κύκλους και τα οιδήματα

· Μειώνει αισθητά τους ερεθισμούς και τα εξανθήματα

· Ενδυναμώνει το συνδετικό ιστό (πρόσωπο, λαιμός & ντεκολτέ)

Για να είσαι εσύ μία από τις νικήτριες, κάνε like συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα συμμετοχής που ακολουθεί και καλή επιτυχία!

*Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΗΞΕ*