Αποκλειστικά από το Queen.gr: Ένας πρωτότυπος και super fit διαγωνισμός

Αποκλειστικά από το  Queen.gr: Ένας πρωτότυπος και super fit διαγωνισμός

Το Queen.gr προσφέρει σε 5 τυχερές αναγνώστριες μια ετήσια συνδρομή στα γυμναστήρια PLANET fitness and more και Asana Gym Tonic και επιπλέον 20% έκπτωση για όλο το 2014 σε όλα τα είδη της σειράς Η&Μ Sport!

Νέα σειρά H&M Sport: μια διευρυμένη σειρά με έμφαση στην απόδοση, την εφαρμογή και τη λειτουργικότητα.

Η Η&Μ με υπερηφάνεια ανακοινώνει την εξέλιξη και την επέκταση της σειράς H&M Sport από τον Ιανουάριο του 2014. Τα νέα H&M Sport θα προσφέρουν περισσότερες επιλογές και νέα σχέδια για πιο πολλές αθλητικές δραστηριότητες, αντικατοπτρίζοντας τον όλο και πιο δραστήριο τρόπο ζωής των γυναικών, των ανδρών και των παιδιών. Στο σχεδιασμό της νέας συλλογής H&M Sport συνέβαλαν επαγγελματίες αθλητές διεθνούς κλάσης της σουηδικής ολυμπιακής ομάδας, δίνοντας έμφαση στην απόδοση και με φυσικό ένστικτο για τη μόδα. Εκτός από τη νέα σχεδιαστική της ταυτότητα, η σειρά H&M Sport θα αποκτήσει πλέον και το δικό της αποκλειστικό χώρο σε επιλεγμένα καταστήματα. Η επέκταση επιβεβαιώνει τη μακροπρόθεσμη δέσμευση της Η&Μ για τα H&M Sport και την ταχέως αυξανόμενη ενασχόληση της εταιρείας με τον κόσμο του αθλητισμού.

«Η νέα σειρά Η&Μ Sport είναι πολύ συναρπαστική, ειδικά με την εξειδικευμένη γνώση που συνεισέφεραν οι αθλητές της σουηδικής ολυμπιακής ομάδας. Ο αθλητισμός και το fitness αναδεικνύονται σε όλο και πιο σημαντικό μέρος του τρόπου ζωής όλων μας και στόχος των νέων H&M Sport είναι να σε κάνουν να δείχνεις και να αισθάνεσαι υπέροχα», λέει η Ann-Sofie Johansson, επικεφαλής του τμήματος σχεδιασμού της H&M.

«Το τι φοράμε παίζει σίγουρα ρόλο όταν αγωνιζόμαστε. Ήταν μια υπέροχη εμπειρία να προσφέρουμε τις συμβουλές μας γι' αυτήν την πρόσφατα διευρυμένη συλλογή H&M Sport. Εστιάσαμε την προσοχή μας στον έλεγχο των κομματιών αναφορικά με την εφαρμογή και τη λειτουργικότητά τους, την απόδοση αλλά και την άνεση. Αυτά τα νέα κομμάτια H&M Sport θα βοηθήσουν όλους να επωφεληθούν στο έπακρο από την αθλητική ζωή τους», λέει η Therese Alshammar, σουηδέζα κολυμβήτρια και κάτοχος ολυμπιακού μεταλλίου.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ
Για τις γυναίκες, η H&M Sport προσφέρει κομμάτια για διάφορα αθλήματα: από ρούχα για τρέξιμο για όλες τις καιρικές συνθήκες - με αντιανεμικό και αδιάβροχο μπουφάν για τρέξιμο μαζί με όλα τα άλλα απαραίτητα για το τρέξιμο, μέχρι αθλητικά κομμάτια για άσκηση που στεγνώνουν γρήγορα, χαλαρά και άνετα ρούχα για δραστηριότητες εκγύμνασης του σώματος και του πνεύματος όπως η γιόγκα και προστατευτικά μπουφάν φλις και αδιάβροχα παντελόνια για όσους αγαπούν την άσκηση στο ύπαιθρο. Η λειτουργικότητα και η άνεση αποτελούν κλειδί στο σχεδιασμό, όπως η διαφορετική στήριξη που προσφέρουν οι τρεις τύποι αθλητικών σουτιέν, με χρώματα που κυμαίνονται από μαύρο, άσπρο και γκρι έως ζεστό ροζ.

ΑΝΔΡΕΣ
Για τους άνδρες στην H&M Sport, τα βασικά κομμάτια για τρέξιμο περιλαμβάνουν μπουφάν, είτε μονόχρωμα είτε με στάμπες, και μακό για τρέξιμο με στάμπες, ενώ υπάρχουν επίσης αθλητικά σετ, όπως μακό για γυμναστική, τοπ και παντελόνια προθέρμανσης και αμάνικα φούτερ με κουκούλα. Για το ύπαιθρο υπάρχουν μπουφάν με μονωτικά υλικά και κομμάτια που φοριούνται ως πρώτη στρώση, καθώς και το σημαντικό πλήρως αδιάβροχο λεπτό μπουφάν, ενώ για το τένις υπάρχει το απαραίτητο πόλο και το σορτς για τένις.

ΠΑΙΔΙΑ
Η H&M Sport διαθέτει κομμάτια για αγόρια και κορίτσια όλων των ηλικιών, είτε για παιχνίδι είτε για άσκηση. Υπάρχουν αθλητικά είδη όπως σετ για ποδόσφαιρο και φόρμες, σετ αθλητικών και εξοπλισμός για τένις, καθώς και μαγιό. Διατίθεται επίσης ένα ειδικό σετ χορού και πλήρης γκάμα αθλητικών ρούχων για το ύπαιθρο, για όλες τις καιρικές συνθήκες.

Για να είσαι εσύ ένας από τους νικητές, κάνε like συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα συμμετοχής που ακολουθεί και καλή επιτυχία!

Τη σειρά Η&Μ Sport θα βρείτε:
Ερμού 54, Αθήνα – Ερμού 22, Αθήνα – Σταδίου 49-49Β, Αθήνα – Πλάτωνος 5, Χαλάνδρι – Avenue Mall, Κηφισίας 41-45, Αθήνα – Α. Μεταξά 16, Γλυφάδα – Λεωφ. Ηρακλείου 269, Ν. Ιωνία – Smart Park, Ε. Πουλάκη, Σπάτα – Ελ. Βενιζέλου 147, Καλλιθέα – Β.Γεωργίου Α' 2 & Φίλωνος & Νοταρά, Πειραιάς - Τσιμισκή 40, Θεσσαλονίκη - Mediterrenean Cosmos, 11ο χλμ Εθν. Οδός Θεσσαλονίκης-Μουδανιών, Θεσσαλονίκη

*Επισκεφθείτε το site www.hm.com για την ανανεωμένη λίστα των συλλογών (γυναικεία, ανδρική, παιδική) ανά κατάστημα.

*Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΗΞΕ*