Best of Summer: Tο top5 των κοσμημάτων που πρέπει να αποκτήσεις αυτό το καλοκαίρι

Διονυσία Καλαποθαράκου
Best of Summer: Tο top5 των κοσμημάτων που πρέπει να αποκτήσεις αυτό το καλοκαίρι

Αποχαιρετάμε αυτό το blog και υποδεχόμαστε αυτό το καλοκαίρι με τον πιο «λαμπερό» απολογισμό της σεζόν!

PAN PR HS17 PARADISE MODEL 04 RGB
HS17 PARADISE MODEL 02 RGB
HS17 SPS SIGNATURE 01 CMYK
HS17 SPS PARADISE 01 CMYK
HS17 SPS PARADISE 04 RGB
290748CZ CMYK
792118ENMX styled RGB
PAN PR HS17 PARADISE MODEL 03 RGB
PAN PR HS17 PARADISE MODEL 02 RGB

Τρεις μήνες, 12 posts και κάποιες χιλιάδες λέξεις μετά ήρθε και επισήμως η ώρα να αποχαιρετήσουμε αυτό το blog που έδινε στην κάθε εβδομάδα μας μικρές δόσεις λάμψης και έμπνευση για να υιοθετήσουμε τα πιο κομψά, girly αλλά και ανατρεπτικά jewelry trends.

Μπορεί η Marilyn Monroe να τραγουδούσε πως «τα διαμάντια είναι oι καλύτεροι φίλοι της γυναίκας», στην ταινία «Οι άνδρες προτιμούν τις ξανθές» αλλά ας τολμήσουμε λίγο να γενικεύσουμε και να «πειράξουμε» τον τίτλο του τραγουδιού: «Τα κοσμήματα είναι οι καλύτεροι φίλοι της γυναίκας». Γιατί είναι οι πιο πιστοί –κρατάνε για μια ζωή-, οι πιο προσαρμοστικοί και ευέλικτοι –μπορείς να τα συνδυάσεις με ένα εκατομμύριο διαφορετικά outfits- και οι πιο όμορφοι –λίγα έως ελάχιστα fashion items μπορούν να συναγωνιστούν την λάμψη ενός εντυπωσιακού κοσμήματος.

Τους καλούς PANDORA φίλους μας, λοιπόν, θα τους αποχαιρετήσουμε όπως τους αξίζει... με ένα glam best of των πιο hot καλοκαιρινών κοσμημάτων από την συλλογή PANDORA SUMMER 2017. Έχεις αναρωτηθεί τι θα έπρεπε να προσθέσεις στην γκαρνταρόμπα σου, αλλά και στην βαλίτσα των διακοπών σου αν ήταν να μπορούσε να είχες μόνο ένα βραχιόλι, ένα δαχτυλίδι, ένα κολιέ, μια σειρά από σύμβολα και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια; Γιατί εμείς το σκεφτήκαμε για εσένα και καταλήξαμε στο παρακάτω top5, που δεν αναφέρεται σε μουσικά charts ούτε σε κάποιο κινηματογραφικό countdown, αλλά στα πέντε πιο «πολύτιμα για εμάς» κοσμήματα του φετινού καλοκαιριού.
Ring any bells?

Tα δαχτυλίδια της σεζόν πρέπει να είναι πολύχρωμα, σε παστέλ ροζ, γαλάζιους και μοβ τόνους, με λεπτομέρειες από κυβική ζιρκόνια και να φοριούνται πολλά μαζί. Δεν έχουν σημασία τα δάχτυλα, είναι αρκετά παιχνιδιάρικα για να ταιριάζουν το ίδιο σε όλα.
In your arms

Βραχιόλια σε ροζ και μπλε αποχρώσεις από πλεκτό κορδόνι με ασημένιο κούμπωμα PANDORA για να φιλοξενήσουν πάνω τους τα σύμβολα που θα επιλέξεις –θα δεις παρακάτω ποια είναι τα δικά μας προσωπικά αγαπημένα- αλλά και για να τα φορέσεις και μόνα τους, αν είσαι οπαδός του μινιμαλισμού. Είναι απλά και ultra summerish την ίδια στιγμή.
Around my neck

Για τα floating pendants, και την εκτίμησή μας ότι είναι το πιο hot jewelry trend της σεζόν, έχουμε ήδη γράψει ένα άρθρο και έχουμε αποδείξει την στυλιστική μας αφοσίωση σε αυτό. Δεν θα μπορούσε, λοιπόν, στη νέα καλοκαιρινή εκδοχή του με ψαράκι, κοχύλι και ανανά μέσα, να λείπει από την λίστα... αλλά και από τον λαιμό μας.
Ear spy

Μικρά και διακριτικά, αυτά τα σκουλαρίκια- αστερίες από ασήμι 925- δεν θα χρειαστείς να τα αποχωριστείς μέχρι να αρχίσουν τα πρώτα κρύα. Είναι τόσο κομψά και funky την ίδια στιγμή που θα δώσουν ένα summer twist ακόμα και στα πρωινά, corporate σύνολά σου.
Symbolism in art

Αυτά τα σύμβολα με τους ανανάδες, τα κοκτέιλ και τα γυαλιά ηλίου δεν είναι μόνο σούπερ stylish αλλά περικλείουν μέσα τους (ή μάλλον πάνω τους) όλο το νόημα του καλοκαιριού που δεν είναι άλλο από: διασκέδαση, μόδα και εξωτικοί προορισμοί.

Οι αποχαιρετισμοί είναι δύσκολοι αλλά όταν αφήνουν πίσω τους μικρά, λαμπερά πειστήρια αυτού του δίαυλου επικοινωνίας μεταξύ του κόσμου και της PANDORA, τότε γίνονται λιγότερο «πικροί» και περισσότερο «εντυπωσιακοί και όμορφοι». Γιατί όπως έλεγε και η Marilyn «έχω ακούσει για σχέσεις αυστηρά πλατωνικές και ρομαντικές, αλλά και πάλι... τα διαμάντια είναι οι καλύτεροι φίλοι ενός κοριτσιού»... Εις το επανιδείν «καλοί μου φίλοι»!

Info: www.pandorashop.gr
www.pandora.net
www.facebook.com/PandoraGreece