Summertime, and the livin' is easy...

Διονυσία Καλαποθαράκου
Summertime, and the livin' is easy...

Οι εμφανίσεις σου στην παραλία πρέπει να είναι ανέμελες, ανεπιτήδευτες αλλά και λαμπερές... σαν το ίδιο το καλοκαίρι!

Επιτέλους έφτασε το καλοκαίρι, ημερολογιακά γιατί στην καρδιά και στην συνείδησή μας είχε έρθει αμέσως μετά τα Χριστούγεννα. Και είμαστε έτοιμες να οργανώσουμε τις διακοπές του Αυγούστου, να κανονίσουμε μπάνιο σε κάποιο κοντινή παραλία για το Σαββατοκύριακο, να ψάξουμε την επόμενη αργία που θα κολλήσουμε σε 3ήμερο.

Η ζωή είναι πιο όμορφη όταν ξαπλώνεις κάτω από τον καυτό ήλιο, βουτάς σε καταγάλανα νερά (πισίνας ή θάλασσας, δεν έχει και πολύ σημασία) και περνάς τον περισσότερο χρόνο, όχι πίσω από την οθόνη ενός υπολογιστή, αλλά πίσω από τους φακούς των γυαλιών ηλίου σου.

HS17 SPS SIGNATURE 01 CMYK


Και όσο πλησιάζει η ώρα των διακοπών και οι εμφανίσεις με beachwear looks, μας πιάνει όλες μια αγωνία να απαλλαγούμε γρήγορα από περιττά κιλά, από τον ασφυκτικό καθωσπρεπισμό των χειμερινών outfits, από το εργασιακό στρες, από τις καθημερινές υποχρεώσεις μας και από πολλά ακόμα «βαρίδια» των προηγούμενων σεζόν.

Αυτό που ευτυχώς δεν χρειάζεται να «πετάξουμε» από πάνω μας, ακόμα και στην παραλία, είναι τα PΑΝDORA, κοσμήματά μας. Το «στυλιστικό κλισέ» που λέει πως δεν πάμε στην θάλασσα με τα κοσμήματα μας μοιάζει τόσο ξεπερασμένο όσο το να συνδυάζεις ασορτί τσάντα με παπούτσια.

HS17 SPS PARADISE 05 VM01 CMYK

Άλλωστε η Coco Chanel ήταν η πρώτη που δεν αποχωριζόταν ποτέ τις πέρλες της όταν βουτούσε στα νερά της Γαλλικής Ριβιέρας, πίσω στην δεκαετία του ‘40. Και αν έχει «εγκρίνει» το να φοράμε τα κοσμήματά μας στη θάλασσα η Coco, τότε ποιες είμαστε εμείς να την αμφισβητήσουμε;

Φέτος όμως τα πράγματα είναι πιο απλά ενδυματολογικά, και πιο κομψά και πιο girly και πιο ανεπιτήδευτα. Στη νέα summer collection της PANDORA “Colours of Paradise”, θα βρείτε εντυπωσιακά σύμβολα με καλοκαιρινά σχέδια από φοίνικες, αστερίες και εξωτικά λουλούδια, κομψά σκουλαρίκια και κολιέ με τροπικές αναφορές και δερμάτινα βραχιόλια σε υπέροχες αποχρώσεις για ανέμελες, stylish εμφανίσεις!

792116ENMX styled RGB
HS17 SPS OPEN BANGLE BLUE 01 RGB

Όλα αυτά μπορούν να φορεθούν πάνω από τζιν σορτσάκια, μακραμέ tops, αποκαλυπτικά ολόσωμα μαγιό, ethnic καφτάνια αλλά και floral κιμονό. Μπορούν αν δώσουν ένα touch πολυτέλειας και φινέτσας σε κάθε εμφάνιση παραλίας, χωρίς να την κάνουν υπερβολική και να σε κάνουν να δείχνεις «εκτός τόπου και χρόνου»... ενδυματολογικά τουλάχιστον.

Η ανάλαφρη διάθεση του καλοκαιριού αντικατοπτρίζεται με τον πιο κομψό τρόπο στα νέα κοσμήματα PANDORA και αυτό τα κάνει τόσο εύκολο και απλό να τα εντάξεις φυσικά στο beachwear σου.

Η πολυτέλεια μπορεί να είναι τρόπος ζωής και να χαρακτηρίζει όλα σου τα looks χωρίς να είναι απλησίαστη, γιατί πολύ απλά είναι σοφιστικέ και απτή σαν κάθε κόσμημα PANDORA.
Info: www.pandorashop.gr
www.pandora.net
www.facebook.com/PandoraGreece