Εurovision 2018: Πώς θα τον πείσεις να δει μαζί σου το Διαγωνισμό

Εurovision 2018: Πώς θα τον πείσεις να δει μαζί σου το Διαγωνισμό

Ένας οδηγός για δύσκολα αγόρια

Η Eurovision κακά τα ψέματα, είναι υπόθεση γυναικεία, όπως ακριβώς το Μουντιάλ είναι υπόθεση αντρική. Ωστόσο, ως sex editor, έχω να πω ότι οι διαχωρισμοί αυτοί είναι τουλάχιστον μη ρεαλιστικοί. Όπως ακριβώς μία γυναίκα μπορεί να παρακολουθήσει ποδόσφαιρο, και να το απολαύσει, έτσι ακριβώς μπορεί και ένας άντρας να παρακολουθήσει Eurovision και να περάσει ευχάριστα το βράδυ του. Και τι γίνεται φίλη μου όταν εσύ αγαπάς Eurovision και θέλεις να δεις πώς θα τα πάει η Γιάννα η Τερζή και η Φουρέιρα, και ο δικός σου δεν δίνει δεκάρα; Θεωρείς μάταιο κόπο να τον πείσεις να καθίσετε αγκαλίτσα στον καναπέ και να απολαύσετε το Διαγωνισμό; Μήπως καλύτερα να βάλεις τα μεγάλα μέσα;

Ξεκίνα με το μενού. Εκτός πια κι αν είναι personal trainer ή αθλητής. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, η πίτσα, τα γλυκά και οι μπίρες (ας είναι Light), δεν νομίζω ότι θα τον αφήσουν αδιάφορο. Δεν είναι του junk food; Μαγείρεψέ του το αγαπημένο του φαγητό. Πάρε και μία τούρτα για το σβήσιμο, βάλε και τα ποτηράκια στην κατάψυξη να παγώνουν και είσαι έτοιμη. Να δούμε μετά αν θα θέλει να βγει με τα παιδιά.

Κάλεσε και τους φίλους του. Σενάριο που θα περιλαμβάνει όλα τα παραπάνω, αλλά θα είναι παρούσα και η παρέα του. Και ξέρεις, όταν είσαι με παρέα, όλα είναι πιο απολαυστικά. Ακόμα και κάτι που εκ των πραγμάτων δεν είναι του γούστου του.

Δεν πιάνει ούτε το χαρτί της παρέας και του φαγητού; Φίλη μου ήρθε η ώρα να παίξεις βρώμικα. Βάλε το πιο καυτό ζευγάρι εσωρούχων σου, δαντέλα, leather και ό,τι άλλο σου κατέβει, βάλε Eurovision και απλά άραξε δίπλα του σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Θεωρώ από δύσκολο έως ακατόρθωτο να επιλέξει οτιδήποτε άλλο για τη βραδιά του, εκτός φυσικά από το να είναι δίπλα σε ένα sex symbol σαν εσένα.

Και τώρα η απόλυτη πράξη απελπισίας: Δείξε του τη Φουρέιρα, τη Laura Rizzotto (ναι ριζότο) της Λετονίας, την Jessica Mauboy της Αυστραλίας, την Aisel του Aζερμπαιτζάν και τελοσπάντων όλες αυτές τις εντυπωσιακές κυρίες που θα βγουν super sexy στη σκηνή, να κάνουν τα χορευτικά τους. Συγνώμη, αλλά αν δε θέλει να δει σέξι υπάρξεις να λικνίζονται, τότε έχει πρόβλημα.