Όταν η Pink είχε ροζ μαλλιά, η τραγουδίστρια της Πορτογαλίας δεν είχε γεννηθεί (στο... περίπου)

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Όταν η Pink είχε ροζ μαλλιά, η τραγουδίστρια της Πορτογαλίας δεν είχε γεννηθεί (στο... περίπου)

Όταν σας τα έγραφα εγώ πριν καιρό ότι φέτος όλες θα κυκλοφορούμε σαν νεράιδες και ξωτικά που ξεφύτρωσαν από παιδικά παραμύθια δε με πιστεύατε… Εγώ σας τα έλεγα πως το 2018 τα πολύχρωμα μαλλιά και ειδικά τα ροζ αντικαθιστούν επάξια οποιαδήποτε άλλα συμβατικά χρώματα. Τίποτα… όλα τα άλλα είναι πασέ! Χρόνια τα συζητάμε τα ροζ μαλλιά. Και που τα είχαμε δει για πρώτη φορά;;;

Στην διάσημη τραγουδίστρια Pink!

Pink and daughter

…ξεκίνησαν δειλά δειλά από μερικές ανταύγειες, το trend παρουσιάστηκε και πάλι αργότερα πιο δυναμικά σε ombre style… μέχρι που πλέον αυτό το καλοκαίρι φτάσαμε να συζητάμε αναμεταξύ μας αν θα βγούμε στην παραλία με παστέλ ροζ χρώμα στα μαλλιά.

Να! Για του λόγου το αληθές… τσέκαρε τη φετινή συμμετοχή της Πορτογαλίας στη Eurovision και της τραγουδίστριας Cláudia Pascoal που έχει και την τιμητική της λόγω του ότι πέρσι η χώρα της ήταν νικήτρια του θεσμού. Μία ακόμη καλή απόδοση της τάσης για την Claudia, που θυμίζει τις αγαπημένες μας κούκλες Barbie χάρη σε αυτό το ροζ-φούξια χρώμα στα μαλλιά της.

Claudia Pascoal e1523123158483

To σίγουρο είναι πως με αυτά τα μαλλιά δεν περνάει απαρατήρητη... και από φωνή και τραγούδι συμμετοχής δεν τα πάει άσχημα! Βέβαια, τα προγνωστικά δεν της δίνουν πολλές ελπίδες για την πρώτη δεκάδα. Συγκεκριμένα την κατατάσουν στην 19η θέση. Λες το εντυπωσιακό της ροζ μαλλί να τραβήξει τα βλέμματα του κοινού και να κάνει την ανατροπή;;; Τρέμε Pink!