Eurovision 2018: Ξέρουμε (από τώρα) τι θα κάνεις το Σαββατόβραδο

Γωγώ Φούντα
Eurovision 2018: Ξέρουμε (από τώρα) τι θα κάνεις το Σαββατόβραδο

Η καθιερωμένη μάζωξη με φίλους, junk food και μπυρίτσα

O Μάιος είναι ίσως ο καλύτερος μήνας του χρόνου! Είσαι σε αναβρασμό για το καλοκαίρι, οι ταράτσες και οι αυλές ανοίγουν, το κοντομάνικο γίνεται αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας και το μπράτσο έχει ήδη αρχίσει να παίρνει ένα ηλιοκαμένο χρωματάκι! Εντάξει, πέρα από όλα αυτά, τον Μάιο έχουμε και Eurovision!!!

Η Eurovision λοιπόν είναι για εμάς τις γυναίκες ό, τι είναι (στο περίπου) το Μουντιάλ για τους άντρες. Βέβαια ομολογώ ότι όλο και περισσότερες από εμάς παρακολουθούμε ποδόσφαιρο, και όλο και περισσότεροι άντρες (λιγάκι ένοχα, ναι) Eurovision. Οπότε το ιδανικό σκηνικό για τον Σαββατιάτικο τελικό –όπου στηρίζουμε Κύπρο και Ελένη Φουρέιρα φανατικά- είναι μπαλκονάκι, φαγητάκι τη Heineken light –που έχει λιγότερες θερμίδες για να διατηρούμε τη γραμμή μας- να ρέει άφθονη και φυσικά σχολιασμός μέχρι τελικής πτώσεως.

Σε περίπτωση λοιπόν που έχεις ανάγκη έναν οδηγό, έναν μπούσουλα βρε αδερφέ, για να ξέρεις πού να δώσεις την προσοχή σου στον μεγάλο τελικό, και σε ποιες συμμετοχές να επικεντρωθείς, στο παρακάτω video (ευελπιστώ) να σε διαφωτίσουμε.

Let the show begin!