Leonardo DiCaprio: 5 αξέχαστοι ρόλοι του αγαπημένου μας ηθοποιού

Leonardo DiCaprio: 5 αξέχαστοι ρόλοι του αγαπημένου μας ηθοποιού

Ο Leo στις καλύτερες κινηματογραφικές στιγμές του

Ο ένας και μοναδικός, λατρεμένος μας, εδώ στο Queen(για σένα λέω Γωγώ Φούντα), Leonardo DiCaprio, μεγάλωσε. Ο Leo είναι πλέον 41 ετών και όλα αυτά τα χρόνια που κυριαρχεί στον κινηματογράφο, μας έχει χαρίσει αξέχαστες ερμηνείες, σε μερικές από τις πιο γνωστές ταινίες του Hollywood. Ιδού, λοιπόν, 5 από τους πιο αξέχαστους ρόλους του Leo, για τους οποίους ακόμη αναρωτιόμαστε γιατί δεν έχει πάρει Όσκαρ.

Ρωμαίος + Ιουλιέτα

romeo and julia still 04 58378

Ο πιο ρομαντικός και γλυκός Ρωμαίος, σε μια σύγχρονη εκδοχή της ιστορίας. Αξέχαστες ερμηνείες και πολύ ωραίο soundtrack.

Inception

Inception-2010 06835

Ο Leo έπαιξε τον Dom Cobb, στη μεγάλη επιτυχία του Christopher Nolan και κατάφερε να μας πείσει πως υπάρχει ένας άλλος κόσμος: Αυτός των ονείρων. Ακόμη δεν έχουμε καταλάβει με σιγουριά τι έγινε στο τέλος και αν η σβούρα έπεσε, ή συνέχισε να στριφογυρίζει.

Ο Υπέροχος Γκάτσμπι

687883034 2046849933001 the-great-gatsby-trailer-still 7a429

Στην κινηματογραφική μεταφορά του μυθιστορήματος του F. Scott Fitzgerald, ο Leonardo, σε σκηνοθεσία Baz Luhrman, είναι ο άνδρας που ήθελε ένα μόνο πράγμα: Να ξανακερδίσει την αγάπη της ζωής του. Ο ηθοποιός, σε μια συγκινητική ερμηνεία, μας θύμισε για μια ακόμη φορά ότι ακόμη κι αν είσαι ο πιο πλούσιος άνθρωπος του πλανήτη, αυτό δεν έχει καμία αξία, αν δεν μπορείς να το μοιραστείς με αυτόν που αγαπάς.

Ο Πληροφοριοδότης

The-Departed-leonardo-dicaprio-8607358-2560-1707 cfb07

Είναι γνωστή η χημεία που έχει ο DiCaprio με το σκηνοθέτη Martin Scorsese. Η χημεία αυτή φάνηκε περισσότερο από οπουδήποτε στον "Πληροφοριοδότη", όπου ο πιο νέος τότε ηθοποιός, κατάφερε να αναδείξει το ταλέντο του και να μας κάνει να ξεχάσουμε ότι στην ταινία έπαιζαν και οι αστέρες Jack Nicholson και Matt Damon.

Τιτανικός

titanic-leonardo-dicaprio-18276571-672-288 6aca2

Κορίτσια, παραδεχτείτε το. Αυτή ήταν η ταινία που σας έκανε να ερωτευτείτε το Leonardo DiCaprio. Ο ρόλος που τον έκανε διάσημο, ήταν αυτός του Jack Dawson, σε μια από τις πιο γνωστές και θρυλικές ιστορίες αγάπης στην ιστορία του σινεμά.

Φέτος, ο DiCaprio διεκδικεί ξανά το χρυσό αγαλματίδιο με την ταινία "The Revenant" και ελπίζουμε, στις 28 Φεβρουαρίου, να δικαιωθεί επιτέλους! Πού θα δεις τα Oscars; H 88η τελετή απονομής των Βραβείων Oscar, θα προβληθεί ζωντανά και αποκλειστικά στα κανάλια Novacinema! Επίσης η τελετή είναι διαθέσιμη σε tablet, laptop ή smartphone στο Nova GO τόσο live όσο και On Demand, και μάλιστα εντελώς δωρεάν!

giphy 76525

Go, Leo!