Το Twitter ανεβάζει τους χαρακτήρες κι εμείς κάνουμε πάρτι και πρόβες για το τι θα γράψουμε!

Διονυσία Ζαπατίνα
Το Twitter ανεβάζει τους χαρακτήρες κι εμείς κάνουμε πάρτι και πρόβες για το τι θα γράψουμε!

Ναι, ήταν πρόβλημα... Και μάλιστα μεγάλο! Σε 140 χαρακτήρες τι να προλάβεις να πρωτογράψεις; Θέλουμε να πάμε να φιλήσουμε τον Jack Dorsey που επιτέλους το κατάλαβε και το άλλαξε.

Το αφεντικό το αποφάσισε -κάλλιο αργά παρά ποτέ- και το Twitter ανακοίνωσε πως διπλασιάζει τους χαρακτήρες που μπορεί να ποστάρει ο κόσμος (Oh, Yeah).

Μεταξύ μας τώρα, άλλο 140, άλλο 280. Πώς λέμε τι 30, τι 40 τι 50; Ε, αυτό... Μη μας πείτε πως κι εσείς δεν έχετε σιχτιριάσει λίγο όταν βλέπετε κάτι που θέλετε οπωσδήποτε να σχολιάσετε στο αγαπημένο Social Media, αλλά η έμπνευσή σας δεν χωράει; Εμείς σίγουρα πάντως το πάθαμε... Και με την είδηση αυτή θυμηθήκαμε πολλά από αυτά που δεν μπορέσαμε ποτέ να γράψουμε στο Twitter Feed μας γιατί πολύ απλά δεν χωρούσαν.

Twitter characters 5

Αν το γράφαμε όταν θέλαμε οι φίλοι μας θα βλέπανε: Φήμες λένε πως αν σκίσει, όπως αναμένεται το #Nomads, το Survival Secret θα αντικατασταθεί από ένα νέο πρωτότυπο πάντα reality επιβίωσης το #Nomans

Και καλά αυτό βγάζει κι ένα νόημα... Αυτό όμως;

Τι είπε ο Γιώργος Μανίκας δεν έχει ιδιαίτερη σημασία read between the lines...Τι δεν είπε: "πήγα γιατί πήγε ο Στέλιος κι εγώ δεν πήγα και μο...

Μο; Μοντέλο; Μονόκερος; Μοτοσυκλέτα; Μόνος στο σπίτι; Πες το επιτέλους αγάπη μου...

Twitter characters 2

#Tatouaz. Θύμα trafficking, κλειδαμπαρωμένο σε αποθήκη, βρίσκει iphone 7s και τραβάει σε βίντεο τα μαρτύρια που περνά. Τηλεφωνάκι; Το 100 ίσ...

Ίσα βάρκα, ίσα πανιά; ις χίαρ; Όχι καλέ...

Twitter characters 3

Η έμπνευση δεν έχει τέλος, οι χαρακτήρες του Twitter όμως είχαν και πήγαιναν τόσα status χαμένα.

Twitter characters 1

Γιατί θέλεις να βάλεις και τα hashtags σου, να το δει και κανάς άνθρωπος πέρα από τους φίλους. Να συμμετέχεις κι εσύ στα viral και τα trends. Αρχίζει και το Nomads... Σε καταλαβαίνουμε. Κι εμείς στο ίδιο ζουμί βράζαμε.

Twitter characters 4

Όχι πια... Πλέον είμαστε έτοιμες να καταπλήξουμε τα διαδικτυακά πλήθη. Γιατί τελικά το νούμερο μετράει όχι μόνο στο sex αλλά παντού!