8 Celebrities που έχουν ελληνική καταγωγή και δεν το φανταζόσουν!

Διονυσία Ζαπατίνα
8 Celebrities που έχουν ελληνική καταγωγή και δεν το φανταζόσουν!

Και δεν μιλάμε φυσικά για τους συνήθεις «ύποπτους». Δηλαδή την Maria Menounos, τον John Stamos ή την Jennifer Aniston.

Μιλάμε για πολύ γνωστά ονόματα της παγκόσμιας showbiz που έχουν μέσα τους και ελληνικά γονίδια και δεν το ξέραμε. «Δικά μας παιδιά» δηλαδή έστω και κατά το ήμισυ ή και λιγότερο. Δεν έχει σημασία το ποσοστό. Γιατί η ελληνική καταγωγή υπάρχει κι ας ξαφνιάζει.

Tiffani Thiessen

tiffanithiessen 18 10 2017 13 37 1 329

Το ξέρατε; Εμείς ομολογούμε πως όχι. Κι όμως η Star του «Saved by the Bell» και του «Beverly Hills» είναι τρομερή «μίξη» γερμανικής, ελληνικής (από τη μητέρα της), τουρκικής και Ουαλικής καταγωγής.

H Tiffani Thiessen λατρεύει την ελληνική κουζίνα, ξέρει να φτιάχνει τα περισσότερα ελληνικά φαγητά, ακόμα και τζατζίκι. Στην τηλεοπτική μαγειρική εκπομπή της μάλιστα και το προσωπικό της site μαγειρικής δίνει συνταγές για τα περισσότερα ελληνικά φαγητά και δηλώνει πως δεν μπορεί να αντισταθεί στο ψητό χαλούμι.
Εννοείται πως πέρασε τον μήνα του μέλιτος στην Ελλάδα σε ένα ταξίδι που ακόμα και σήμερα δηλώνει πως ήταν το ωραιότερο της ζωής της.

Ariel Winter

arielwinter 18 10 2017 13 49 16 658

Η πιτσιρίκα σταρ του Modern Family, Ariel Winter έχει μέσα της κατά το ήμισυ ελληνικό DNA αφού η μητέρα της είναι Ελληνίδα και πριν παντρευτεί ονομαζόταν Χρυσούλα Μπατίστα.

Η Ελευθερία (όπως έχει βαπτιστεί) ψιλοκαταλαβαίνει κάποια λίγα Ελληνικά, ενώ τα αδέρφια της μιλάνε αρκετά καλά τη γλώσσα.
Δηλαδή ένα «τι κάνεις» «καλά» το λέει ενώ δηλώνει θαυμάστρια του Σάκη Ρουβά με τον οποίο, όπως έχει η ίδια πει δούλεψε σε ταινία –στο φιλμ «Στα άκρα» (Duress)- όταν ήταν 9 χρονών (εκείνη, όχι ο Σάκης).

Ariel Winter Sakis Rouvas


Με την Ελληνίδα μαμά της πάντως, έχει κάκιστες σχέσεις αφού την κηδεμονία της πήρε πριν 5 χρόνια η αδερφή της με δικαστική απόφαση κατηγορώντας την μητέρα τους για κακοποίηση ανηλίκου.

Betty White

bettymwhite 18 10 2017 14 32 24 421

Αυτή κι αν ήταν έκπληξη! Το βλέπαμε και δεν το πιστεύαμε. Κι όμως η πασίγνωστη Betty White είναι μισή Ελληνίδα –αλήθεια τώρα- από την πλευρά της μητέρας της Christine Tess (που πριν παντρευτεί ονομαζόταν Χριστίνα Κατσίκης – Cachikes- και ήταν κόρη Έλληνα και Καναδής) Από την πλευρά του πατέρα της πάντως οι ρίζες πάνε στην Δανία.

Ralph Macchio

xxx karate kid mov jy 490 65120280

Άλλο ένα όνομα έκπληξη στη λίστα μας, ο Ralph George Macchio Jr γιατί ο Senior, δηλαδή ο μπαμπάς Macchio είναι μισός Έλληνας και μισός Ιταλός. Εξ’ ου και το Γιώργος –όπου Γιώργος και μάλαμα- ως middle name του παιδιού του.
Στην περίπτωσή του βέβαια υπερισχύει η Ιταλική καταγωγή αφού στο σύνολο έχει τα 3/4 έναντι του μόλις 1/4 των ελληνικών του γονιδίων.

Angie Harmon

angieharmon 18 10 2017 14 25 22 93

Η σταρ του Law And Order, Angie Harmon έρχεται να προστεθεί στην λίστα των ελληνικής καταγωγής celebrities που δεν γνωρίζαμε και αυτή από την πλευρά της μητέρας της που λεγόταν Dephne Demar (γεννημένη ως, Δάφνη Καραβαγγέλη). Ενώ από τον πατέρα της Larry Harmon οι ρίζες της οδηγούν στην Γερμανία και την Ιρλανδία.

Mena Suvari

mena13suvari 18 10 2017 14 33 12 821

Ελληνίδα κατά το ένα τέταρτο είναι και η Mena Alexandra Suvari αφού η μητέρα της κατάγεται από Ελλάδα και Εσθονία.
Η Ασημίνα –όπως έχει βαπτιστεί- που είναι και το όνομα της Ελληνίδας γιαγιάς της από την πλευρά της μητέρας της ξεκίνησε την καριέρα της από το modeling και συνέχισε στην ηθοποιία με μεγάλη επιτυχία. Το χαϊδευτικό, Mena το επέλεξε από ένα πασίγνωστο ξενοδοχείο της Αιγύπτου.

Kelly Clarkson

kellyclarkson 18 10 2017 14 43 54 980


Η νικήτρια του American Idol, Kelly Clarkson, αν και διεκδικείται από πολλές εθνικότητες, είναι μισή Ιρλανδή και μισή Ελληνίδα.
Το έχει δηλώσει η ίδια και μάλιστα κάθετα και κατηγορηματικά. Η Kelly βέβαια όπως συνηθίζει να λέει πήρε από την Ελλάδα μόνο τις…καμπύλες της και δυστυχώς δεν μιλάει λέξη από την μητρική της γλώσσα. “Kalispera” της είπαν σε ένα τηλεοπτικό show και «έχασε τη μπάλα».

Hank Azaria

hankazaria 18 10 2017 14 52 39 410


Ο πασίγνωστος ηθοποιός Hank Azaria που πρωταγωνιστεί σε πολλές επιτυχημένες ταινίες, όπως το Godgilla, Μια νύχτα στο μουσείο, The Simpsons και Τα στρουμφάκια (είναι ο Δρακουμέλ) κατάγεται από την Ελλάδα αφού οι παππούδες του και από τους δύο γονείς του ζούσαν στην Ισπανικής καταγωγής Εβραϊκή κοινότητα της Θεσσαλονίκης.
Εκεί γεννήθηκαν και οι γονείς του που στη συνέχεια μετανάστευσαν στην Αμερική. Μπορεί βέβαια να μην μιλούσαν ελληνικά αλλά έζησαν για χρόνια εδώ πριν αποφασίσουν να αλλάξουν χώρα αναζητώντας την ευκαιρία για ένα καλύτερο μέλλον.

Εμείς σίγουρα τον αγαπήσαμε ιδιαίτερα ως τον David, τον «τρελό επιστήμονα» μεγάλο έρωτα της Φοίβης στην πολυαγαπημένη τηλεοπτική σειρά που πρωταγωνιστούσε η έτερη συμπατριώτισσα Jennifer Aniston, «Τα Φιλαράκια»