5 φορές που η Δούκισσα Νομικού μας συγκίνησε

Ερμιόνη Σαρρή
5 φορές που η Δούκισσα Νομικού μας συγκίνησε

Happy Birthday Dutchesss!

Η Δούκισσα Νομικού έχει σήμερα τα γενέθλιά της και δε γινόταν να μη γράψουμε κάτι για αυτήν. Είναι η γυναίκα που όλες θα θέλαμε για φίλη. Ευγενική, με χιούμορ και πάνω από όλα γεμάτη καλοσύνη. Δε θα αναφερθούμε καθόλου με την ομορφιά της, καθώς έχουμε κάνει ήδη πάρα πολλές αναφορές στο πόσο θεά είναι.

Η Δούκισσα Νομικού είτε μέσω του instagram της, είτε μέσω των συνεντεύξεων της μας έχει συγκινήσει ουκ ολίγες φορές. Και αυτό γιατί είναι ένας αληθινός άνθρωπος, γεμάτος αισθήματα για τους άλλους. Ποια είναι τα λόγια της, λοιπόν, που μας έχουν συγκινήσει την τελευταία χρονιά.

-«Χρόνια σου πολλά μωρό μου ❤️ Είσαι ο καλύτερος!, όταν ευχήθηκε στον σύζυγό της για την γιορτή του Πατέρα.

- «Μετά πήρα κι άλλο τεστ γιατί ήθελα να είμαι σίγουρη. Τελικά βγήκε κι αυτό θετικό. Το έβγαλα φωτογραφία να το έχω! Ήταν μαγική στιγμή, ήταν αυτό το συναίσθημα που αρχίζεις να κλαις από τη χαρά σου και δεν ξέρεις με τι λόγια να το μοιραστείς. Στον Δημήτρη δεν πρόλαβα καν να το πω, γιατί όταν με είδε με κοίταξε στα μάτια, το κατάλαβε αμέσως και κατευθείαν με αγκάλιασε. Ήταν μία πολύ δυνατή στιγμή για εμάς», όταν περιέγραφε τη μέρα που έμαθε πως ήταν έγκυος.

- «Ανυπομονούσα να πάμε στο σπίτι μας, στη φωλιά μας. Να εγκλιματιστεί και ο Σάββας, να είμαστε μόνοι μας και να το ευχαριστηθούμε», όταν περιέγραφε τις πρώτες της ώρες με τον γιο της.

- «Η ανυπομονησία. Ανυπομονώ να τον γνωρίσω, να δω πώς είναι και να τον πάρω αγκαλιά.», όταν μετρούσε αντίστροφα για να γεννήσει και να φέρει στη ζωή τον μικρό Σάββα.

Δούκισσα Happy Birthday!

Αυτό το διάβασες;

Με ποιο πρόσωπο του «Τατουάζ» έχει σχέση ο Ανδρέας Γεωργίου;