Το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου του Βασίλη Κικίλια με την Τζένη Μπαλατσινού

Πατούλια Κατερίνα
Το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου του Βασίλη Κικίλια με την Τζένη Μπαλατσινού

Ένας παραμυθένιος γάμος για τον Βασίλη Κικίλια και την Τζένη Μπαλατσινού

Σε μια σεμνή τελετή στο αγαπημένο τους εκκλησάκι, τον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων, ο υποψήφιος βουλευτής Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, μπροστά σε φίλους και συγγενείς.

Η τελετή έλαβε χώρα στον λόφο του Λυκαβηττού και η νύφη έφτασε με συνοδεία μουσικών οργάνων και τον γιο της Μάξιμο στο πλευρό της. Εκεί, και οι δύο καλλονές κόρες της Μπαλατσινού, Αλεξάνδρα και Αμαλία, στην συγκινητική στιγμή της μητέρας τους.



Το νυφικό της Τζένης Μπαλατσινού είναι δημιουργία του Οίκου Zeus + Δione, της Μαρέβας Γκαμπρόφκσι Μητσοτάκη και ήταν αυτό που περιμέναμε: Απλό και συνάμα εντυπωσιακό. Το ανάλαφρο vintage χτένισμα της νύφης και το χαμόγελό της ήταν εκείνα που ξεχώρισαν ενώ και ο γαμπρός ξεχώρισε με το σκούρο μπλε κοστούμι του και φυσικά τους γονείς του και τα παραγαμπράκια στο πλευρό του.



Η Μπαλατσινού είχε φροντίσει να μας δείξει και τα ξεχωριστά λευκά της πέδιλα με τις δαντελένιες λεπτομέρειες από την προετοιμασία της, στα οποία έγραψε και τα ονόματα των φιλενάδων της ενώ στην προετοιμασία του ο γαμπρός έκανε το καθιερωμένο ξύρισμα. Αμέσως μετά την τελετή η νύφη πέταξε την ανθοδέσμη!



Πολλά πρόσωπα της πολιτικής σκηνής έδωσαν το παρόν στην σεμνή τελετή και μοιράστηκαν την χαρά με το ζευγάρι και φυσικά μετά το μυστήριο οι καλεσμένοι έλουσαν με ρύζι τους νεόνυμφους.



Ιδού και οι φωτογραφίες που ξεχωρίσαμε! Να ζήσουν ευτυχισμένοι μαζί.