Δούκισσα Νομικού ετών 33: Οι μεγάλες αλλαγές στην ζωή και την εμφάνισή της

Δούκισσα Νομικού ετών 33: Οι μεγάλες αλλαγές στην ζωή και την εμφάνισή της

Happy Birthday our gorgeous Dutchesss

Η Δούκισσα Νομικού γεννήθηκε πριν από ακριβώς 33 χρόνια και σήμερα έχει τα γενέθλιά της.

Έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο, το 2007, μέσα από τη συμμετοχή της τα καλλιστεία του ΑΝΤ1, όπου εξελέγη Σταρ Ελλάς. Το 2008, επιλέχθηκε για το ρόλο της συμπαρουσιάστριας στην ψυχαγωγική εκπομπή του Alter, «LifeStyle», στο πλευρό του Νίκου Παπαδάκη ενώ το 2009, υπέγραψε συμβόλαιο με το κανάλι Mega και ξεκίνησε να παρουσιάζει την ψυχαγωγική εκπομπή «Όμορφος Κόσμος το πρωί» με τους Κατερίνα Καινούργιου, Δημήτρη Ουγγαρέζο και Μαρία Αραμπατζή. Την ίδια χρονιά, έκανε και μια σύντομη εμφάνιση στη σειρά Η Πολυκατοικία, στο ίδιο κανάλι. Τη σεζόν 2010-2011 ήταν ρεπόρτερ στο green room του talent show Just the 2 Of Us με κεντρικό παρουσιαστή τον Γιώργος Καπουτζίδη.

Το 2013, επιλέχθηκε από τον σκηνοθέτη Νίκο Παναγιωτόπουλο, να πρωταγωνιστήσει στην ταινία του, «Η Λιμουζίνα», η οποία προβλήθηκε το φθινόπωρο της ίδιας χρονιάς. Το 2014 πρωταγωνίστησε στην ταινία Η κόρη του Ρέμπραντ, που προβλήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου του 2015 και παράλληλα έκανε το θεατρικό της ντεμπούτο με την παράσταση Τρωικός Πόλεμος, ενσαρκώνοντας την Ωραία Ελένη.

Αυτές είναι λίγες από τις επαγγελματικές της επιτυχίες.

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή. Όπως πολύ καλά γνωρίζεις, η Δούκισσα είναι πλέον μαμά του Σάββα και της μικρής Αναστασίας. Ο γάμος της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη θεωρείται ένας από τους πιο ωραίους της ελληνικής showbiz. Στη Μύκονο είχαν φτάσει εκείνη την ημέρα πολύ αγαπημένα τους πρόσωπα και συνεργάτες τους για να τους δώσουν τις καλύτερες ευχές τους. Το καλοκαίρι του 2014 ξεκίνησε η σχέση αυτή και στις 10 Ιουνίου 2017 έγινε ο γάμος.

Η Δούκισσα Νομικού, όπως θα δεις και στην gallery παρακάτω, έχει πειραματιστεί τόσο με το στυλ της όσο και με το χρώμα των μαλλιών της. Τα τελευταία χρόνια, θεωρούμε πως διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της έχοντας φτιάξει την οικογένειά της. Μπορεί πλέον να απουσιάζει από τα τηλεοπτικά δρώμενα αλλά κάτι μας λέει πως αργά ή γρήγορα θα την δούμε ξανά στην μικρή οθόνη.