Πέντε στιγμές που η Ελένη Μενεγάκη δάκρυσε στον αέρα της εκπομπής της

Πατούλια Κατερίνα
Πέντε στιγμές που η Ελένη Μενεγάκη δάκρυσε στον αέρα της εκπομπής της

Λίγο πριν το τέλος, θυμόμαστε τα δάκρυα της Ελένης on air

Έχει έρθει η ώρα για το μεγάλο τηλεοπτικό αντίο της Ελένης Μενεγάκη, από την τηλεόραση του Αlpha. Η ωραία Ελένη της τιβί, ετοιμάζεται να μας πει αντίο, ένα αντίο για το οποίο μας προετοίμασε, στις 21 Μάη, ανήμερα της ονομαστικής της εορτής. Η Ελένη ξεκίνησε τη καριέρα της ως παρουσιάστρια το 1991, από το Mega και την εκπομπή, «Κοκτέιλ», στο πλευρό του Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη. Έπειτα, το 1992, έκανε ένα πέρασμα από τις σειρές «Αχ Ελένη» και «Τα Μπακούρια» ενώ συμμετείχε και στο τηλεπαιχνίδι «Mega Banca» ως συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Πολυχρονίου για δύο σεζόν.

Κι ύστερα, ήρθε ο ΑΝΤ1, το Πάτερ Ημών και λίγο αργότερα ο Πρωινός Καφές. Η Ελένη μονοπώλησε τα πρωινά μας για χρόνια και μετά και τα μεσήμερια μας.

Μέσα σε αυτά τα 29 χρόνια, υπήρξαν στιγμές, που η δυναμική Σκορπίνα συγκινήθηκε και άφησε δάκρυα να κυλήσουν από τα μάτια της. Στιγμές που ένα θέμα ή ένας καλεσμένος έκαναν την βασίλισσα της τιβί να μην συγκρατηθεί, να ενδώσει ακόμα και on air.

Πάντα αυθεντική, πάντα πρώτη, η Μενεγάκη, κατάφερε να γίνει συνώνυμo της ελληνικής τηλεόρασης και είμαστε σίγουροι πως το τηλεοπτικό αυτό διάλειμμα δεν θα κρατήσει για πολύ.

1. Μία από τις στιγμές, που λύγισε τηλεοπτικά η Ελένη ήταν το 2013. Η προσωπική ιστορία της καλεσμένης της έφερε στην Ελένη δυσάρεστες μνήμες! Η καλεσμένη της είχε χάσει σε δυστύχημα τον γιο της και τότε η παρουσιάστρια θυμήθηκε τον συνεργάτη της, Γιώργο Λουκανίδη, που ήταν μαζί στον «Πρωινό Καφέ» ο οποίος έχασε την ζωή του σε τροχαίο.

«Έχω χάσει πολύ καλό μου φίλο, συνεργάτη από τη δουλειά, πριν από πολλά χρόνια... σχεδόν είκοσι, τον Γιώργο τον Λουκανίδη... Πολύ νέο παιδί, πολύ καλό παιδί και ξαφνικά μας ειδοποιούν, ήταν καλοκαίρι, ήμασταν σε διακοπές ότι ένα βράδυ, ένα ατύχημα, δεν ξέρω πως έγινε, κανείς δεν μπορεί να ξέρει... Μεγάλο σοκ και για την οικογένεια και για τους ανθρώπους που ήταν κοντά του. Δεν ξέρω ποιος είναι αυτός που χρειάζεται τη μεγαλύτερη στήριξη».

2. Η στιγμή που η Ελένη μας ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας με τον Άλφα και το διάλειμμα στην τηλεοπτική της παρουσία. Η παρουσιάστρια δεν μπόρεσε παρά να συγκινηθεί.



3. H στιγμή που η Ελένη ακούει την υπεύθυνη από το Άλμα Ζωής να μιλάει για τα νεαρά κορίτσια που δωρίζουν τα μαλλιά τους για να φτιαχτούν περούκες για τις γυναίκες που κάνουν θεραπείες και έχουν χάσει τα δικά τους.



4. Μια πρόταση γάμου σε ένα βίντεο από το εξωτερικό, έκανε την Ελένη να συγκινηθεί και να μην το κρύψει έχοντας την συνεργάτιδά της Ελιάνα Χρυσικοπούλου απέναντί της.



5. Και μια τελευταία στιγμή που η Ελένη θυμάται την συγκίνησή της όταν έφερε στον κόσμο την κόρη της Μαρίνα και ο γιος Άγγελος την επισκέφτηκε.