Η κατάρα των αδερφών Kardashian: Πώς καταστρέφουν τους άντρες τους

Πατούλια Κατερίνα
Η κατάρα των αδερφών Kardashian: Πώς καταστρέφουν τους άντρες τους

Τι ακριβώς συμβαίνει στους άντρες που μπλέκουν με τις Kardashian

Στις 24 Μαΐου 2014, ο Kanye West παντρεύτηκε με δόξα και τιμή την αγαπημένη του Kim Kardashian και μέχρι σήμερα απέκτησαν τέσσερα παιδιά.

Η ανησυχία για την υγεία του Kanye, δεν είναι τωρινή, τωρινό είναι πια το πρόβλημα που ξεκάθαρα έχει ο ράπερ, ο οποίος καταρρέει στο Twitter. Ο Κanye που μέσα σε λίγες ημέρες έβαλε υποψηφιότητα για πρόεδρος της Αμερικής και την απέσυρε,ξαναχτύπησε, και πάλι μέσω Twitter μόνο που αυτή τη φορά δεν έκανε κάποια ανακοίνωση αλλά… τα έβαλε με τη σύζυγό του Kim Kardashian και την οικογένειά της.

«Η Kim «πέταξε» μέχρι το ράντσο μας στο Wyoming με ένα γιατρό για να με κλειδώσουν όπως ακριβώς συνέβη με την ταινία «Get Out». Και όλα αυτά επειδή ικέτευσα για τη ζωή των κοριτσιών», έγραψε, σε ένα ακατανόητο είναι η αλήθεια tweet ο Κanye για να έρθει ένα επόμενο που έλεγε πως οι κόρες του δεν θα μπουν ποτέ στο εξώφυλλο του Playboy.



O ξεπεσμός του West είναι μόνο σημάδι πως τον έχει ήδη χτυπήσει η κατάρα των αδερφών Karadhian. Την κατάρα δεν την έχουμε ευφεύρει εμείς, αλλά μια σειρά από άντρες που έμπλεξαν, παντρεύτηκαν ή πίκραναν τις διάσημες αδερφές, είδαν το μαύρο σκοτάδι.

Και σου εξηγούμαστε. Πρώτος ο πατέρας των Καρντάσιαν και πρώτος άντρας της Kris, o οποίος μετά το διαζύγιό τους, έφυγε από καρκίνο στον οισοφάγο σε ηλικία 59 ετών.