10 Έλληνες celebs που μίλησαν για την μάχη με τον καρκίνο και αποτελούν έμπνευση

Πατούλια Κατερίνα
10 Έλληνες celebs που μίλησαν για την μάχη με τον καρκίνο και αποτελούν έμπνευση

Η μάχη με τον καρκίνο και τα λόγια που εμπνεύουν

Ανήμερα στα γενέθλιά του, ο τραγουδιστής Mike, που έδωσε μάχη με τον καρκίνο μίλησε για την περιπέτειά του με ένα post στο Instagram.

«Αυτά τα γενέθλια είναι τα πιο ιδιαίτερα! Σαν σήμερα γεννήθηκα, αλλά εγώ θα πω ότι γεννήθηκα δεύτερη φορά γιατί έδωσα μια μεγάλη μάχη με τον καρκίνο!

Θα έλεγα πως ήταν ένα μάθημα ζωής και δύναμης. Συνειδητοποίησα ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο, ότι από τη μία στιγμή στην άλλη μπορεί να έρθουν τα πάνω κάτω… Έμαθα όμως να παλεύω, ξεπερνώντας αρκετές φορές τα όριά μου και τις αντοχές μου, έχοντας δίπλα μου τα αγαπημένα μου πρόσωπα.

Η νέα αρχή που ξεκινά σήμερα στη ζωή μου με βρίσκει πιο δυνατό, στο μυαλό, στο σώμα και στην ψυχή μου! Εύχομαι σε όλους να έχετε ΥΓΕΙΑ και τεράστια χαμόγελα, να «ρουφάτε» τη ζωή και να είστε δυνατοί και πάντα αισιόδοξοι! Ακόμα κι αν τύχουν κάθε είδους αναποδιές, ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΤΩ!

Είναι πολύ σημαντικό να εκτιμάμε αυτά που έχουμε, αλλά και την κάθε μας στιγμή, λεπτό και δευτερόλεπτο - ακόμα και τα πιο απλά! Το χαμόγελο, η αγάπη και η πίστη στον εαυτό μας είναι το μαγικό φίλτρο μιας ευτυχισμένης ζωής», τόνισε ο τραγουδιστής.

Και δεν είναι μόνο ο Mike. Πολλοί Έλληνες επώνυμοι πάλεψαν ή παλεύουν ακόμα με τον καρκίνο και μίλησαν για την περιπέτειά τους για να εμπνεύσουν.

Δες την παρακάτω gallery.

DPG Network