Dr Jill Biden: Τέσσερα πράγματα που θα σε ξαφνιάσουν για τη νέα Πρώτη Κυρία

Dr Jill Biden: Τέσσερα πράγματα που θα σε ξαφνιάσουν για τη νέα Πρώτη Κυρία

Η νέα Πρώτη Κυρία είναι διαφορετική

Η Jill Biden στα σχεδόν 70 χρόνια της, θα γίνει η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ και η είσοδός της στον Λευκό Οίκο θα σηματοδοτήσει πολλές αλλαγές σε ό,τι είχαμε συνηθίσει από τις συζύγους των προέδρων των ΗΠΑ.

Η Jill θα είναι η πρώτη σύζυγος προέδρου που θα εργάζεται full time:
Η Jill είναι δασκάλα εδώ και δεκαετίες και από το 2009, εργάζεται ως δασκάλα Αγγλικών στο Northern Virginia Community College. Πριν από αυτό, δίδασκε σε πολλά δημόσια σχολεία στο Delaware και θέλει να συνεχίσει να εργάζεται και μετά την ορκωμοσία του συζύγου της, μιας και λατρεύει το επάγγελμά της, το να βρίσκεται μέσα στην αίθουσα και αν απορείς για τον τίτλο dr, το 2007, πήρε το διδακτορικό της δίπλωμα στην εκπαίδευση από το Πανεπιστήμιο του Delaware.



Η Jill παντρεύτηκε τον Joe το 1977
Ο Joe έδωσε τον αριθμό τηλεφώνου του στην Jill σε μια τυχαία γνωριμία και στο πρώτο ραντεβού εκείνη πίστευε πως δεν υπάρχει κανένα μέλλον μεταξύ τους. Ο Joe ήταν εννιά χρόνια μεγαλύτερος και είδαν την ταινία A man and a Woman σε σινεμά στην Φιλαδέλφεια ενώ ο σημερινός πρόεδρος έκανε πέντε φορές πρόταση γάμου στην Jill μέχρι να του πει το μεγάλο ναι!
Πριν τον Joe, η Jill είχε παντρευτεί τον Bill Stevenson ενώ ο Joe είχε παντρευτεί την Neilia Hunter η οποία έχασε τη ζωή της σε τροχαίο μαζί με την κόρη του ζευγαριού το 1972.

H Jill δεν είναι μια τυπική γιαγιά:

Γεννημένη το 1951 στο New Jersey, η Jill μεγάλωσε με τις 4 μικρότερες αδερφές της σε ένα σπίτι γεμάτο αγάπη. Η Jill είχε τους παππούδες και τις γιαγιάδες της στο σπίτι και έμαθε η ίδια πώς να είναι μια τέλεια αλλά ανατρεπτική γιαγιά γεμάτη χιούμορ.

Η Naomi Biden μία από τις εγγονές της, εξηγεί πως η γιαγιά της δεν είναι ο μέσος όρος, είναι η γιαγιά που θα σε ξυπνήσει στις πέντε το πρωί για να κάνεις μαζί της soul cycling. Όταν βγαίνει για τρέξιμο και αν συναντήσει κάποιο πεθαμένο φίδι, η Jill φροντίζει να το κουβαλήσει σπίτι και να τρομάξει τους πάντες.

Η Jill είναι άνθρωπος της προσφοράς

Ο μπαμπάς της Jill ήταν στρατιωτικός και ο γιος της Jill, ο Beau είναι επίσης στρατιώτης στο Ιράκ. Το γεγονός αυτό ώθησε τη Jill να συμμετέχει σε μια σειρά δράσεων με στόχο να μπορέσουν οι οικογένειες των στρατιωτικών αλλά και οι βετεράνοι να έχουν όσα χρειάζονται για να πετύχουν στη ζωή τους.