Να ζήσεις Ρεγγίνα Μακέδου και χρόνια πολλά -7 empowering posts σου που αποθηκεύσαμε στο κινητό μας

Να ζήσεις Ρεγγίνα Μακέδου και χρόνια πολλά -7 empowering posts σου που αποθηκεύσαμε στο κινητό μας
Instagram

Η μαχήτρια στο Survivor της ζωής έγινε 37 ετών & εμείς βρήκαμε τα πιο ενθαρρυντικά post της.

Η Ρεγγίνα Μακέδου είναι μια γυναίκα της οποίας η ιστορία εμπνέει και δίνει τεράστια δύναμη. Η γνωστή γυμνάστρια την οποία γνωρίσαμε καλύτερα ως χορεύτρια μέσα από τη συμμετοχή της στο DWTS, δίνει τη δική της μάχη με τη λευχαιμία και πολλές είναι οι φορές που χρησιμοποιεί το προσωπικό της προφίλ στο Instagram προκειμένου να ενθαρρύνει αλλά και να επικοινωνήσει τη στάση της σε αυτή τη συνθήκη η οποία είναι πως τίποτα δεν είναι ικανό την κάνει να «λυγίσει». Χωρίς να χάνει την αισιοδοξία της, παλεύει γενναία. Μέσα από τις δύσκολες μάχες που έχει κληθεί να δώσει, με μεγαλύτερο όπλο της το χαμόγελο εκείνη επιλέγει να δει το φως.

Πριν από λίγες ημέρες, η νεαρή γυναίκα γιόρτασε τα 37α γενέθλιά της. Και το μήνυμά της ήταν -φυσικά- ένα από τα καλύτερα που έχει γράψει ποτέ. Ένα μήνυμα που πολλοί διάβασαν παραπάνω από δύο φορές καθώς έκρυβε ισχυρές δόσεις αισιοδοξίας μέσα από την περιγραφή της για την τωρινή κατάσταση της υγείας της.

Ειδικότερα έγραψε:

«Το κοντέρ έγραψε 37!!!! Πολύ διαφορετικά γενέθλια… το δώρο μου ήταν 120 δότες μυελού των οστών σε μια υπέροχη εκδήλωση που έγινε στην πόλη μου!!!
83 δότες μυελού των οστών από την υπέροχη Κρήτη (Σητεία και Ιεράπετρα )
Τα πιο ουσιαστικά γενέθλια μου !!!! Ξέρεις ο χρόνος περνάει και πρέπει να καταλάβεις ότι όλο το νόημα είναι η αγάπη , το να δίνεις , να χαμογελάς , να εκτιμάς εσένα αλλά και τους γύρω σου , να νιώσεις επιτέλους ότι η καλοσύνη είναι αρετή !!!
Δύσκολες στιγμές περνάμε όλοι και κλαίμε και πέφτουμε αλλά… πάντα υπάρχει κάπου το φως να μας γεμίσει !!! Άπειρες οι ευχές σας και όλες έλεγαν υγεία και αυτό με γέμισε χαρά !!! Όχι ακόμα δεν γιατρεύτηκα η αποκατάσταση είναι μεγάλη μάχη! Στη μεταμόσχευση δεν τελειώνουν όλα με ένα εξιτήριο … ξεκινάει ο αγώνας μόλις βγεις εύχομαι σήμερα στα γενέθλια μου να με αγαπήσει το μόσχευμα όσο το αγαπώ!!!
Άλλη μια φορά ευχαριστώ για τις ευχές και τις προσευχές εσείς με βοηθάτε και δεν το ξέρετε !!! Γίνετε δότες μυελού των οστών δώστε αίμα και αιμοπετάλια ελάτε να κάνουμε τον κόσμο λίγο πιο όμορφο!».

https://www.instagram.com/p/CfHdE0qMHfv

Με αφορμή τα γενέθλια της 37χρονης γυμνάστριας, νιώσαμε την ανάγκη να βρούμε περισσότερα post με μηνύματα ενδυνάμωσης τα οποία έχουν ως αποδέκτες όλους μας.

Να πιστεύετε. Να χαμογελάτε. Να ζείτε.

«Σε λίγη ώρα θα γίνει η μεταμόσχευση Ο άνθρωπος που θα μου δώσει ζωή είναι από Ελλάδα. Η συγκίνηση μου είναι τεράστια. Μόνο με χαμόγελο τραγούδι και χορό θα μπορούσα να ξεκινήσω την διαδικασία αυτή».

https://www.instagram.com/p/CeVa3iAADNE

Γίνεται δότες μυελού των οστών σήμερα

«Νιώθω ευγνωμοσύνη που στάθηκα τόσο τυχερή και βρήκα δότη και έχω το δικαίωμα να παλέψω για τη ζωή μου».

https://www.instagram.com/p/CedMHPesBRp

Το χάρηκα τη πρώτη φορά…. Το χάρηκα και τώρα

«Η μέρα που τα μαλλιά πρέπει να φύγουν… και αν δεν το κάνεις εσύ θα σου μείνουν στα χέρια… Ε και ;;;; Τρίχες….».

https://www.instagram.com/p/Cdx_m6lgsdc

Ναι εννοείται δεν τα παρατάμε για κανένα λόγο

«Να θυμάστε ότι είναι ανθρώπινο και να ξεσπάς και να κλαις και να θυμώνεις αρκεί να επιστρέφεις στην αισιόδοξη πλευρά πάντα το έλεγα».

https://www.instagram.com/p/CcH0hkjsjpX

Η συγκίνηση και η χαρά μου δεν περιγράφεται με λέξεις

«Για να γίνεις δότης δίνεις λίγο σάλιο και όταν έρθει η άγια ώρα να σώσεις μια ζωή γίνεται πλέον μέσα από μια διαδικασία περίπου όπως η αιμοδοσία».

https://www.instagram.com/p/CXTSgrVM_Km

Με το χαμόγελο στα χείλη

«Μια βόλτα στην παραλία. Με τον αέρα να χαλάει τα μαλλιά. Την αλμυρά από τα κύματα στο πρόσωπο. Τον ήλιο να δύει στην φουρτουνιασμένη θάλασσα».

https://www.instagram.com/p/Cb0S8KKsqqk

«Δεν επέτρεψα σε κανένα να με δει σαν την καημένη άρρωστη»

Ήταν τον Νοέμβριο του 2021, όταν η εντυπωσιακή γυμνάστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «OPEN Weekend» και μίλησε για το πρόβλημα υγείας της.

«Έκλαψα, θύμωσα πολύ όταν έμαθα για τον καρκίνο. Είναι κάποια στάδια που περνά ο κάθε ασθενής κι είναι το φυσιολογικό. Έκλαψα, πόνεσα κι είπα ότι θα πεθάνω. Αρνήθηκα ότι θα πεθάνω, όπως κι οι φίλοι μου αρνήθηκαν ότι θα είμαι στενοχωρημένη. Δεν επέτρεψα σε κανένα να με δει σαν την καημένη άρρωστη. Έβαζα αυτόματο Χ. Έβγαλα ανθρώπους από την ζωή μου, φρόντισε ο καρκίνος για αυτό. Ήταν η πιο σοβαρή ασθένεια κι η μεγαλύτερη κάθαρση. Ο καρκίνος σού διώχνει άλλους καρκίνους από τη ζωή σου, πάρα πολύ κοντινούς ανθρώπους».

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια εκείνης της συνέντευξης, η Ρεγγίνα Μακέδου εξομολογήθηκε ότι κάποια στιγμή πέρασε από το μυαλό της να σταματήσει τον χορό: «Εκείνη την ημέρα πήρα ένα μήνυμα από μία μαμά στο Ελπίδα με την κόρη της να χορεύει πάνω στο κρεβάτι, όπου το κοριτσάκι μου έλεγε: “Ρεγγίνα, χορεύουμε μαζί”. Καταλαβαίνεις ότι δε σταμάτησα ποτέ να χορεύω. Και αυτή η μικρή είναι η δική μου δύναμη».

Το μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο μετά τα γενέθλια

Πριν από λίγες ημέρες η Ρεγγίνα Μακέδου βγήκε από το νοσοκομείο, μετά τη μεταμόσχευση μυελού των οστών στην οποία υποβλήθηκε. Ωστόσο, μια μικρή παρενέργεια την έκανε να νοσηλευτεί ξανά.

Η ανάρτηση της Ρεγγίνας Μακέδου το πρωί της Δευτέρας (27/6)

«Αρχικά σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για τις ευχές των γενεθλίων μου, είστε υπέροχοι. Δεύτερον έχω χαθεί γιατί μια μικρή παρενέργεια με οδήγησε πίσω στο νοσοκομείο. Σας το είπα, ο δρόμος της αποκατάστασης είναι μεγάλος και δύσκολος. Δεν κερδίζει με ένα εξιτήριο. Θέλει πολλή υπομονή, πολλή δουλειά και πολλή δύναμη», έγραψε χαρακτηριστικά.

1656331653204-169014972-Untitled.png

Να ζήσεις Ρεγγίνα Μακέδου και χρόνια πολλά. Αυτά ήταν επτά από τα empowering post σου που αποθηκεύσαμε στο κινητό μας.