Πριν 20 χρόνια ερωτευτήκαμε τον Νίνο στο Fame Story και το Σπίτι με το Mega μας θύμισε το γιατί!

Πατούλια Κατερίνα
Πριν 20 χρόνια ερωτευτήκαμε τον Νίνο στο Fame Story και το Σπίτι με το Mega μας θύμισε το γιατί!

Στις 24 Νοεμβρίου 2002, o Νίνο αποχωρούσε από το Fame Story toy ANT1, έτσι όπως μόνο οι μεγάλοι σταρ ξέρουν. 20 χρόνια μετά επέστρεψε στο Σπίτι με το Mega και  του τραγουδήσαμε (από το σπίτι) Έρωτά μου, Αγάπη μου Ζωή.   

Ο Στέφανος Ξυπολιτάς, μας έδωσε και μια υπόσχεση για τη σημερινή βραδιά στο Mega, πως θα διαβάζει όλα τα μηνύματά μας.

O Nίνο δεν είχε ανάγκη την πρώτη θέση στο μουσικό ριάλιτι του ΑΝΤ1. Έφυγε τη στιγμή που ο ίδιος ήθελε, 20 χρόνια πριν και επέστρεψε τη στιγμή που ήθελε στην τιβί, 20 χρόνια μετά.

Νίνο με κομματάρες

Ναυαγοί και Ροβινσώνες, Φοβάμαι, Ας τελειώσουμε Καλύτερα, Επηρεάστηκα είναι μόνο μερικά από τα τραγούδια που ο Νίνο ξαναείπε το βράδυ του Σαββάτου και μας θύμισε εκείνο τον 20χρον εαυτό μας, για να αναφωνήσει ο ίδιος:

Η πιο ωραία ανταμοιβή για τον Νίνο αυτό το βράδυ που το μοιράστηκε καλλιτεχνικά με τον καλό του φίλο Θοδωρή Φέρρη, είναι τα μηνύματα που έλαβε, από όλους εκείνους που τους έκανε να γυρίσουν πίσω.

https://www.instagram.com/p/CJBrhEAgwPw

Ο Νίνο για τα παιδιά του:

Ο Νίνο μεγάλωσε, μεγαλώσαμε κι εμείς και η πιο τρυφερή του στιγμή ήταν εκείνη που δήλωσε ερωτευμένος με την κόρη του, έστειλε αγάπη στα παιδάκια του (έτσι τα αποκάλεσε) και έδωσε τα φιλιά του στη γιαγιά, τον μπαμπά και τη μαμά του.

Κι όταν η Ρούλα Κορομηλά τον ρώτησε γιατί δεν έφερε τα παιδιά στη βραδιά αυτή, εκείνος απάντησε αινιγματικά τονίζοντας πως ο γιος του και η κόρη του ίσως να βρίσκονται εκεί κοντά του!

Μιλώντας για το συναίσθημα του έρωτα, ο Νίνο εξήγησε πως έχει καιρό να το βιώσει για μια γυναίκα αλλά ευτυχώς δηλώνει ερωτευμένος με την κόρη του.

Το Twitter για τον Νίνο!