«Μας συγκίνησες»: Ο θρίαμβος της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη και το χάλκινο μετάλλιο «ξεσήκωσε» το Twitter

Κατερίνα Μπούσιου
«Μας συγκίνησες»: Ο θρίαμβος της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη και το χάλκινο μετάλλιο «ξεσήκωσε» το Twitter

«Είχα όλη την Ευρώπη δίπλα μου»: Η πρωταθλήτρια στο βάδην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη με κορυφαία επίδοση στα 35χλμ βάδην στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου στο Βουδαπέστη. 

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη απέδειξε για μία ακόμη φορά με την επίδοσή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου και την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου, ότι δεν είναι τίποτε τυχαίο στην περίπτωσή της. Έκανε μία ολόκληρη χώρα να συγκινηθεί και τα social media να υποκλιθούν στην αξιοπρέπειά της και το πείσμα της. Ήταν η καλύτερη είδηση που θα μπορούσαμε να ακούσουμε αυτές τις ημέρες της πύρινης τραγωδίας.

«Δεν το πιστεύω ότι κρατάω στα χέρια μου το μετάλλιο. Είναι μία απίστευτη στιγμή»

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη κατάφερε ξανά να δοξάσει την Ελλάδα σε όλον τον κόσμο, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στα 35χλμ βάδην στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου, δείχνοντας για μία ακόμη φορά το πείσμα και το αθλητικό της ταλέντο.

Το κορίτσι που δούλευε λίγα χρόνια πριν ως σερβιτόρα σε τσιπουράδικο στην Καρδίτσα και το βράδυ έκανε προπονήσεις, η γυναίκα που εγκατέλειψε τον αθλητισμό για να δημιουργήσει οικογένεια και επανήλθε αποφασισμένη να κυνηγήσει τα όνειρά της 8 χρόνια μετά, είναι το καλύτερο παράδειγμα θέλησης, δύναμης και υπομονής.

«Χρυσή» υποδοχή για την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη στην Καρδίτσα, όπως ακριβώς της αξίζει

https://www.instagram.com/p/Ck_OtW4oWvl/

Με αυτή τη δύναμη και νιώθοντας σίγουρη για την προετοιμασία που είχε κάνει αρκετούς μήνες πριν τον αγώνα, κατάφερε σήμερα να μας κάνει να συγκινηθούμε.

Η ίδια μετά τον τερματισμό ξέσπασε σε κλάματα και έσπευσε στην αγκαλιά όλης της οικογένειάς της που βρέθηκε μαζί της στη Βουδαπέστη, για να τη στηρίξει.

Συγκινημένη μίλησε στους δημοσιογράφους μετά τη μεγάλη της επιτυχία: «Δεν το πιστεύω ότι το κρατάω στα χέρια μου. Απίστευτη στιγμή. Δεν ξέρω πότε θα κατέβω, πότε θα πέσω από το σύννεφο που βρίσκομαι. Νομίζω ότι είχα όλη την Ευρώπη σήμερα δίπλα μου. Και τους ανθρώπους μου. Δεν έχω λόγια. Από την αρχή της χρονιά ήμουν μέσα στο γκρουπ, είναι απίστευτο ότι βαδίζω τόσο γρήγορα σαν και αυτές στην ελίτ και είμαι περήφανη. Ευχαριστώ όσους με πίστεψαν, αλλά και όσους δεν με πίστεψαν, γιατί αυτοί μου δίνουν το κίνητρο».

Τα social media κατακλύστηκαν από μηνύματα αγάπης για αυτή την σπουδαία αθλήτρια που διδάσκει ήθος.

Είναι μία ανάσα χαράς, όπως επεσήμαναν οι περισσότεροι αυτές τις ημέρες που ζούμε την τραγωδία με τις πυρκαγιές σε όλη τη χώρα. Η Αντιγόνη τον χειμώνα που μας έρχεται θα ξεκινήσει εντατικά τις προπονήσεις για την Ολυμπιάδα στο Παρίσι το επόμενο καλοκαίρι. Ήδη έχει ξεπεράσει το προβλεπόμενο όριο και έχει προκριθεί.