Μία ακόμα γυναίκα δολοφονήθηκε από τον πρώην της στη Θεσσαλονίκη - Το Twitter λέει όλα όσα πρέπει

Τζένη Ντεμιράι
Μία ακόμα γυναίκα δολοφονήθηκε από τον πρώην της στη Θεσσαλονίκη - Το Twitter λέει όλα όσα πρέπει
INTIME NEWS

Η δολοφονία μίας γυναίκας από τον πρώην της επειδή απλώς ήθελε να χωρίσει δεν μπορεί να αντιμετωπίζεται με «την απάθεια του καναπέ». Δεν είναι ακόμα μία είδηση, είναι η σοκαριστική αλήθεια της κοινωνίας μας.

Μια ακόμα γυναίκα δολοφονήθηκε από τον πρώην σύζυγό της, την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023. Αυτή τη φορά, η «άτυχη» της ιστορίας κατοικούσε στη Θεσσαλονίκη, όπου έμελλε να αφήσει και την τελευταία της πνοή, επειδή κάποιος έκρινε ότι δεν πρέπει να ζει «αν δεν είναι μαζί του».

Μία ακόμα φορά, μία ακόμα γυναίκα άφησε πίσω τα όνειρα, τις ελπίδες, τη ζωή και τα παιδιά της επειδή κάποιος άλλος αποφάσισε πως δεν μπορεί να ζήσει χωρίς εκείνη. Κι επειδή δεν μπορεί να ζει πλέον με εκείνη, δεν μπορεί να ζει ούτε εκείνη.

Ένας 38χρονος αστυνομικός φαίνεται ότι πήγε νωρίς το πρωί στο διαμέρισμα της 42χρονης πρώην συζύγου του, πήρε τα δύο τους παιδιά και τα πήγε στο σχολείο. Στη συνέχεια, επέστρεψε έχοντας στα χέρια του μία καραμπίνα και σκότωσε την άτυχη γυναίκα. Αμέσως μετά, έβαλε τέλος στη ζωή του. Οι σωροί και των δύο εντοπίστηκαν λίγο μετά τις 8 το πρωί, ύστερα από κλήση που είχε δεχτεί το 100.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι δεν είχαν απασχολήσει καμία αστυνομική υπηρεσία για ενδοοικογενειακά προβλήματα, ούτε υπήρξε ποτέ κάποια καταγγελία από την πλευρά της γυναίκας για απειλές ή και βίαιη συμπεριφορά.

Αγανάκτηση στο Twitter για την δολοφονία στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης

Η συγκεκριμένη υπόθεση έχει προκαλέσει την έντονη αγανάκτηση της κοινής γνώμης. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν οι χρήστες στο Χ/Twitter, οι οποίοι σχολίασαν την είδηση με tweets οργής.

Ένας από αυτούς έγραψε: «Άλλη μία που θα λείψει. Από τα παιδιά της, τους φίλους της, τους δικούς της ανθρώπους, την κοινωνία. Άλλη μία που δεν θα είναι παρούσα γιατί κάποιος την θεωρούσε κτήμα του και την σκότωσε. Η πατριαρχία σκοτώνει ξανά και ξανά».

dolofonia-kalamaria1.jpg

Ορισμένα από τα σχόλια έδωσαν περισσότερη έμφαση «στην επόμενη μέρα» των δύο παιδιών που έχασαν μέσα σε λίγα μόλις λεπτά και τους δύο τους γονείς. Ένα από αυτά τα σχόλια επισημαίνει: «Είναι 14:02,σχόλασαν.Τώρα θα έχουν γυρίσει σπίτι και κάποιος θα προσπαθεί να τους εξηγήσει ότι πια δεν έχουν γονείς. Ότι είναι μόνα γιατί ο μπαμπάς αποφάσισε να σκοτώσει τη μαμά και μετά να αυτοκτονήσει... Ψυχούλες μου, παιδάκια μου, έχει τσακίσει η καρδιά μου...».