Ο Μίλτος Τεντόγλου κέρδισε το χρυσό ακόμα & σε έναν «χάλια αγώνα» και στο Χ/Twitter έγινε Νο1 trend

Τζένη Ντεμιράι
Ο Μίλτος Τεντόγλου κέρδισε το χρυσό ακόμα & σε έναν «χάλια αγώνα» και στο Χ/Twitter έγινε Νο1 trend
EUROKINISSI PHOTO PRESS AGENCY

«Ο αγώνας μου ήταν χάλια. Ούτε στον χειρότερό μου εχθρό να κάνει τελικό το πρωί», δήλωσε μετά τη νίκη του στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου στη Γλασκώβη ο Μίλτος Τεντόγλου.

Στα 26 του χρόνια ο Μίλτος Τεντόγλου έχει καταφέρει να αγγίξει ήδη δύο φορές την κορυφή του κόσμου, κερδίζοντας σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου και γεμίζοντας χαρά, αισιοδοξία και συναισθήματα υπερηφάνειας ολόκληρη την χώρα.

Η δεύτερη μεγάλη νίκη έλαβε χώρα σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου στη Γλασκώβη. Εκεί, ο Έλληνας πρωταθλητής έδειξε έτοιμος για τη νίκη, κάνοντας ένα πολύ καλό άλμα με την πρώτη προσπάθεια, στα 8,22 μ..

Οι Ολυμπιονίκες ορκίστηκαν έφεδροι αξιωματικοί των ενόπλων δυνάμεων και οι συγγενείς τους καμαρώνουν

Διατηρώντας το χαλαρό του στυλ κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο μοναδικός Μίλτος τα κατάφερε για ακόμα μία φορά και πήρε στα χέρια του το χρυσό μετάλλιο.

[367682] ΓΛΑΣΚΩΒΗ 2024 / ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ / 2η ΗΜΕΡΑ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

«Ο αγώνας μου ήταν χάλια. Ούτε στον χειρότερό μου εχθρό να κάνει τελικό το πρωί»

Σε δηλώσεις που παραχώρησε μετά τη νίκη του, ο παγκόσμιος πρωταθλητής δεν θα μπορούσε να μην πει κάτι το οποίο θα μπει στη λίστα με επικές ατάκες του. Παρά το γεγονός ότι έφερε τη νίκη, δήλωσε ότι «ο αγώνας ήταν χάλια» και ότι θα ήταν πολύ καλύτερες οι επιδόσεις του αν ο τελικός γινόταν απογευματινές ώρες.

«Ο αγώνας μου ήταν χάλια. Ούτε στον χειρότερό μου εχθρό να κάνει τελικό το πρωί, πραγματικά. Ό,τι χειρότερο. Πολύ δύσκολο, δεν είχα καμία όρεξη, πραγματικά. Προσπαθούσα από μόνος μου να ενεργοποιηθώ, κουνιόμουν συνέχεια, καλό ζέσταμα. Στα άλματά μου προσπαθούσα να κάνω ότι καλύτερο μπορώ αλλά δεν έβγαινε η επίδοση με τίποτα. Ήταν χαμηλά 8αρια, ok, εντάξει. Πολύ κακός αγώνας», είπε χαρακτηριστικά ο Μίλτος στον δημοσιογράφο που του πήρε συνέντευξη.

Στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Εγώ έχω ξανακερδίσει αυτόν τον αγώνα, τα άλλα παιδιά εδώ πέρα δεν το έχουν ξανακερδίσει και είναι νέοι αθλητές. Αυτοί είναι πιο πεινασμένοι από εμένα. Εγώ πρέπει να βρω μία όρεξη γιατί το έχω ξανακάνει, τα ‘χω κερδίσει όλα. Και είναι δύσκολο να βρεις αυτή την όρεξη πολλές φορές. Ειδικά όταν είναι έτσι, πρωί, ένιωθα ότι είμαι σε Πανελλήνιο, Βαλκανικό, κάτι τέτοιο. Πολύ περίεργος αγώνας και δεν το ευχαριστήθηκα καθόλου».

Το κοινό αισθάνεται περηφάνεια για τον Μίλτο!

Η νίκη του Τεντόγλου δεν θα μπορούσε να μη σχολιαστεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αποτέλεσμα το όνομά του να βρεθεί γρήγορα στα trends του X/Twitter.

Πολλοί ήταν εκείνοι που δημοσίευσαν φωτογραφίες του δίνοντας συγχαρητήρια για τη νίκη. Αρκετοί ήταν, όμως και εκείνοι που σχολίασαν τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τις επιτυχίες του, μιλώντας για ταπεινότητα αλλά και μία ιδιαίτερα ξεχωριστή προσωπικότητα.

«Οι δηλώσεις του μετά από κάθε αγώνα, παρά τα άλματά του σε αυτόν, δείχνουν γιατί ο Τεντόγλου είναι ένα μοναδικό φαινόμενο! Εύγε για όλα τύπε», έγραψε κάποιος, ενώ ένα ακόμα σχόλιο ανέφερε «Πότε κάποιος αθλητής είναι μεγάλος; Όταν κατά δήλωσή του σιχαίνεται τους πρωινούς τελικούς και μετά από έναν “χάλια αγώνα” κερδίζει το 9ο του χρυσό μετάλλιο σε μεγάλη διοργάνωση. Μίλτος Τεντόγλου=Αρνητής ήττας».

Δες στην παρακάτω gallery πώς σχολίασαν στο X/Twitter τη μεγάλη νίκη του Τεντόγλου