Το σχόλιο της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη για τον Μίλτο Τεντόγλου & τον Στέφανο Τσιτσιπά έφερε αντιδράσεις

Το σχόλιο της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη για τον Μίλτο Τεντόγλου & τον Στέφανο Τσιτσιπά έφερε αντιδράσεις

Η φωτογραφία του δεκάχρονου γιου της Μιχάλη με τον Μίλτο Τέντογλου και η σύγκριση με τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη μπορεί να την «γνωρίσαμε» ως την πρώην σύζυγο του Βασίλη Μπισμπίκη, αλλά την αγαπήσαμε για τις inspo αναρτήσεις που μοιράζεται μαζί μας η δυναμική επιχειρηματίας. Αυτή τη φορά η αφορμή δόθηκε λόγω της μεγάλης επιτυχίας του Μίλτου Τεντόγλου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου. Και το σχόλιό της έφερε αντιδράσεις, ειδικά με την αναφορά στον Στέφανο Τσιτσιπά.

https://www.instagram.com/p/CwNY76AId7a/

Η φωτογραφία με τον γιο της και το σχόλιο για τα πρότυπα

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη τα τελευταία χρόνια έκανε το όνειρό της πραγματικότητα και σε μία στροφή του επαγγελματικού της προσανατολισμού, άνοιξε το «Human», έναν χώρο στο Θησείο που δεν είναι απλά ένα ακόμη εστιατόριο, αλλά ένας μικρός χώρος τέχνης, κυρίως λόγω της διακόσμησης που έχει τα στοιχεία και της δικής της δυναμικής προσωπικότητας.

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη είναι η απόλυτη «Human» γυναίκα επιχειρηματίας & οι νέες αναρτήσεις της inspo

Η δεύτερη ιδιότητά της, ως μαμά του 10χρονου σήμερα γιου της Μιχάλη, από τον γάμο της με τον ηθοποιό Βασίλη Μπισμπίκη, είναι όμως η πιο βασική στη ζωή της.

https://www.instagram.com/p/CvnujvvIeb8/

Συχνά κάνει αναρτήσεις για εκείνον στο Instagram, δείχνοντας όχι μόνο την αδυναμία που του έχει και την μητρική της έννοια, αλλά και τα δικά του ταλέντα.

https://www.instagram.com/p/Cnfn0qdoSLr/

Αυτή τη φορά και με αφορμή την μεγάλη επιτυχία του Μίλτου Τεντόγλου με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου, η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη δημοσίευσε μία παλαιότερη φωτογραφία του γιου της με τον αθλητή μας. Αλλά το σχόλιο που έκανε, αρχικά ως παραίνεση προς τον γιο της και σε δεύτερη ανάγνωση, ως ένα μήνυμα και προς άλλες μητέρες και γονείς, ήταν το σημαντικό. Όπως έγραψε λοιπόν λακωνικά αλλά ουσιαστικά: «Μιχάλη μου, βλέπε μόνο Τεντόγλου, όχι Τσιτσιπάδες!».

https://www.instagram.com/p/CwXShb2IhLL/

Το μήνυμα ήταν σαφής αιχμή προς το προφίλ του Στέφανου Τσιτσιπά που μας έχει διχάσει πολλές φορές με τα σχόλιά του, καλύπτοντας ακόμη και τις μεγάλες του επιτυχίες στο τένις.

Ο νέος καυγάς του Στέφανου Τσιτσιπά με τη μητέρα του προβλημάτισε τo Twitter

Αυτό όμως το σχόλιο της Κωνσταντίνας βρήκε και ένθερμους υποστηρικτές, αλλά και κάποιους που διαφώνησαν μαζί της. Οι περισσότεροι ωστόσο βρήκαν πολύ σωστή την τοποθέτησή της.