«Ελλαδάρα δεν πειράζει»! Celebs και Twitter/ Χ πήραν θέση στον αποκλεισμό της Εθνικής

Πατούλια Κατερίνα
«Ελλαδάρα δεν πειράζει»! Celebs και Twitter/ Χ πήραν θέση στον αποκλεισμό της Εθνικής

Η Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου δεν κατάφερε να προκριθεί στο Euro 2024 και αποκλείστηκε από την ομάδα της Γεωργίας στα πέναλντι.

To όνειρο της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου να επιστρέψει στο Euro και ίσως να διεκδικήσει και πάλι την πρώτη θέση, 20 χρόνια μετά, έσβησε στη Γεωργία.

Εκτός Euro 2024 η Εθνική Ελλάδος

Με το 0- 0, οι δύο εθνικές ομάδες πέρασαν στην παράταση κι από εκεί στα πέναλτι, όπου και η ομάδα μας έχασε την πρόκριση.

Οι Μπακασέτας και Γιακουμάκης αστόχησαν στη διαδικασία των πέναλντι κι έτσι η Εθνική μας έμεινε εκτός Euro 2024. Αντίθετα, η Γεωργία θα δώσει το «παρών» , η οποία προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης.

Oι Γεωργιανοί προκρίθηκαν μέσα σε αποθέωση από τους 55.000 φιλάθλους της ομάδας τους που κατέκλυσαν τη Boris «Paichadze Dinamo Arena». Δοκάρι στο 102’ είχε ο Μαυροπάνος, σε μια φάση που μπορούσε να κρίνει το παιχνίδι.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, η απογοήτευση στα αποδυτήρια της εθνικής ήταν μεγάλη, με τους περισσότερους παίκτες να έχουν ξεσπάσει σε δάκρυα.

No1 trend ο αγώνας της Εθνικής με τη Γεωργία

pensnlti.jpg

Η ήττα της Εθνικής έγινε γρήγορα viral στο Twitter/X μονοπωλώντας τα πρώτα trends.

Το μεγάλο παράπονο όλων ήταν βέβαια, πως μετά τη μεγάλη νίκη της Εθνικής με 5-0 κόντρα στο Καζακστάν την προηγούμενη εβδομάδα, όλοι προσδωκούσαν να δουν και πάλι την επίσημη αγαπημένη του κόσμου ξανά σε μεγάλη διοργάνωση μετά από 10 ολόκληρα χρόνια.

Όπως ήταν φυσικό, celebs και απλός κόσμος, είπαν στα social media, το δικό τους «δεν πειράζει» στην ομάδα ποδοσφαίρου της Ελλάδας που μπορεί να γνώρισε την ήττα αλλά πάλεψε στα ίσα κόντρα στη Γεωργία.

ethniki1.jpg

Ο Λευτέρης Πετρούνιας, η Μαριέττα Χρουσαλά, ήταν μόνο μερικοί από τους celebs που έγραψαν για την Εθνική μετά τον αποκλεισμό της.