Στον 7ο ουρανό ο Παναθηναϊκός:Η Αγάπη Υπερβολική της Βίσση και το «ας είναι καλά ο Μπισμπίκης απόψε»

Τζένη Ντεμιράι
Στον 7ο ουρανό ο Παναθηναϊκός:Η Αγάπη Υπερβολική της Βίσση και το «ας είναι καλά ο Μπισμπίκης απόψε»
Marco Brondi

 «Ταξίδι στ’ αστέρια»: Ο ξέφρενος πανηγυρισμός του Γιάννη Στάνκογλου, η αποκάλυψη του Αντίνοου Αλμπάνη, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, η Μαριάννα Τουμασάτου και οι αναρτήσεις των Ελλήνων για τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού. 

Πρωταθλητής Ευρώπης στέφθηκε ο Παναθηναϊκός AKTOR το βράδυ της Κυριακής 26 Μαΐου, νικώντας στον τελικό τη Ρεάλ Μαδρίτης και ράβοντας το έβδομο αστέρι στο Βερολίνο.

Ένα μεγάλο γλέντι ξεκίνησε λίγα μόλις δευτερόλεπτα μετά τη λήξη του αγώνα και οπαδοί του Παναθηναϊκού βγήκαν στους δρόμους για να πανηγυρίσουν, ξεκινώντας από τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και καταλήγοντας στο κέντρο της Αθήνας.

O Αντίνοος Αλμπάνης και η πλάκα με την παρουσία του Βασίλη Μπισμπίκη στον τελικό

Πέρα από τους δρόμους, κύμα πανηγυρισμού υπήρξε και στα social media, με οπαδούς να πανηγυρίζουν αναρτώντας εικόνες με συγχαρητήρια και τριφύλλια.

Ένας από αυτούς ήταν και ο Αντίνοος Αλμπάνης, ο οποίος για πρώτη φορά μας αποκάλυψε ότι είναι Παναθηναϊκός ενώ αστειεύτηκε μιλώντας για την παρουσία του Βασίλη Μπισμπίκη στο Βερολίνο για τον τελικό της Euroleague.

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός αναρτώντας μια εικόνα του ΠΑΟ, έγραψε στο X/Twitter: «Να κάτι που δεν ξέρετε για εμένα». Ενώ σε επόμενο tweet αστειεύτηκε γράφοντας: «Χριστέ μου, ας είναι καλά ο Μπισμπίκης απόψε».

Ο ενθουσιασμός του Στάνκογλου και το βίντεο του γιου του με τον Αντετοκούνμπο

Ιδιαίτερα ενθουσιασμένος για τη νίκη ήταν και ο Γιάννης Στάνκογλου, ο οποίος βρέθηκε στο Βερολίνο για να στηρίξει την ομάδα, ντυμένος φυσικά με τα χρώματα του Παναθηναϊκού.

https://www.instagram.com/p/C7Yd5A7tDCD/

Ο ηθοποιός αναδημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram εικόνες που τον δείχνουν να πανηγυρίζει φανερά ενθουσιασμένος.

Screenshot-2024-05-27-094719.png

Το viral video του ηθοποιού

Εκτός αυτών, ο Στάνκογλου δημοσίευσε και ένα βίντεο στο οποίο ποζάρουν ο γιος του, Φίλιππος, μαζί με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος βρέθηκε επίσης στο Βερολίνο για το Final Four 2024.

https://www.instagram.com/reel/C7c8RbyiM7H/

Ταξίδι τον 7ο για τον Ιορδανίδη -Τα συγχαρητήρια από Τουμασάτου – Οικονομάκου - Πετρογιάννη

Τον ενθουσιασμό του για την σπουδαία νίκη έδειξε μέσω διαδικτύου και ο Τάσος Ιορδανίδης, ο οποίος πανηγύρισε θριαμβευτικά, αναρτώντας μια εικόνα του κυπέλλου αλλά και ένα βίντεο την ταινία «Ταξίδι στ’ αστέρια» στην οποία πρωταγωνιστούσε, το οποίο όπως αποκάλυψε ότι δεν ανέβαζε για γούρι.

«Δεν το έβγαζα για γούρι! Ταξίδι στον 7ο. Ναι ρε», έγραψε στην περιγραφή του βίντεο ο ηθοποιός.

https://www.instagram.com/reel/C7cdW7GoDiA/

Τον ενθουσιασμό της έδειξε και η Μαριάννα Τουμασάτου, η οποία δημοσίευσε μια φωτογραφία από τους πανηγυρισμούς της ομάδας συνοδευόμενη από τον ύμνο του Παναθηναϊκού.

Τα συγχαρητήρια της έδωσε και η Αθήνα Οικονομάκου με ένα σχετικό story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το ίδιο έκανε και η Φωτεινή Πετρογιάννη, η οποία έγραψε «Το καλύτερο τελικά ήταν το 7ο».

Η αφιέρωση της Άννας Βίσση στον Παναθηναϊκό

Ένα μεγάλο πάρτι για τον Παναθηναϊκό έκανε και η Άννα Βίσση στο μαγαζί που εμφανίζεται. Η τραγουδίστρια, κατά τη διάρκεια της βραδιάς ανέφερε «Για τον Παναθηναϊκό είναι αυτό», πριν αρχίσει να ερμηνεύει το κομμάτι «Αγάπη Υπερβολική».