Tα μισά να μας έλεγε: Η δήλωση της Jessica Alba που δεν θα αρέσει καθόλου στην JLo

Γωγώ Φούντα
Tα μισά να μας έλεγε: Η δήλωση της Jessica Alba που δεν θα αρέσει καθόλου στην JLo

Jessica υπέπεσες σε μέγα σφάλμα!

Να είσαι η Jennifer Lopez, να είσαι διάσημη και θεά, να δείχνεις τουλάχιστον μία δεκαετία μικρότερη από την ηλικία σου, και να έρχεται μία επίσης διάσημη και σέξι κυρία, και να σε διασύρει με το χειρότερο τρόπο!

Εντάξει υπερβάλουμε λίγο για να κάνουμε και χιούμορ, αλλά είμαστε σίγουροι ότι η πρόσφατη συνέντευξη της Jessica Alba, δεν θα άφησε και ιδιαιτέρως ικανοποιημένα τη σέξι λατίνα, παρόλο που όπως αντιληφθήκαμε οι προθέσεις της Alba ήταν παντελώς αγνές! Η 33χρονη ηθοποιός λοιπόν, μιλώντας για την μεξικάνικη καταγωγή της, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο πώς έχει μεγαλώσει αλλά και στα παιδικά της χρόνια με την οικογένεια του μπαμπά της.

Επειδή λοιπόν όπως αποκάλυψε ήταν πάντα πιο δεμένη με τις μεξικάνικες ρίζες της, τα ινδάλματά της ήταν από τον καλλιτεχνικό χώρο της Λατινικής Αμερικής, με πρώτη και καλύτερη τη Jennifer Lopez, την οποία θαύμαζε από μικρό κοριτσάκι!

Ναι Jessica εσύ με την καλή σου την καρδιά τα είπες όλα αυτά, αλλά ρώτα λίγο και την έταιρη λατίνα η οποία έχε περάσει τα 40, είναι superstar και το τελευταίο που θέλει είναι να ακούει τέτοιες βαριές κουβέντες από μία γυναίκα που φαίνεται σχεδόν συνομήλική της. Μήπως η Jessica μπήκε μόνη της στην μαύρη λίστα;

Διαβάστε ακόμη:

Γιούρκας Σεϊταρίδης: Τι αποφάσισε να αλλάξει στο πρόσωπό του;

Η Kim έχει κάνει πολλές τραγικές εμφανίσεις... αλλά αυτή είναι με διαφορά η χειρότερη!