Είναι επίσημο: O φωτογραφικός φακός τσάκωσε το απόλυτο νέο ζευγάρι για πρώτη φορά μαζί

Γωγώ Φούντα
Είναι επίσημο: O φωτογραφικός φακός τσάκωσε το απόλυτο νέο ζευγάρι για πρώτη φορά μαζί

Αν είχαμε έστω και την παραμικρή αμφιβολία, μόλις σιγουρευτήκαμε

Πολλοί το έλεγαν αλλά η αλήθεια είναι ότι η φήμη με την πραγματικότητα, απέχουν έτη φωτός, ιδίως όταν πρόκειται για διάσημους ανθρώπους. Οπότε μπορεί να μαθαίναμε τον τελευταίο καιρό, ότι η βραβευμένη με Oscar ηθοποιός και ο διάσημος τραγουδιστής, ζουν τον απόλυτο έρωτα, αλλά τις επιφυλάξεις μας τις διατηρούσαμε.

Μέχρι σήμερα βέβαια, όπου και είδαμε τις φωτογραφίες οι οποίες επιβεβαιώνουν πανηγυρικά αυτό που υποψιαζόμασταν εμείς και όλος ο κόσμος: Η Jennifer Lawrence και ο Chris Martin είναι ζευγάρι και μάλιστα πολύ ερωτευμένο. Ο φωτογραφικός φακός λοιπόν, τους τσάκωσε να επιβιβάζονται σε ιδιωτικό jet στο Los Angeles, ενώ όπως είπαν και οι περισσότεροι, έδειχναν απολύτως ταιριαστοί ακόμη και εξωτερικά.

Ντυμένοι casual και προσπαθώντας να μην γίνουν αντιληπτοί, δεν τα κατάφεραν, επιβιβάστηκαν στο jet προς άγνωστη κατεύθυνση. Σύμφωνα πάντως με μαρτυρίες, ο Chris φαίνεται φουλ ερωτευμένος με την 24χρονη Lawrence, ενώ δεν έχει διστάσει να παραδεχτεί στους κοντινούς του, ότι έχει γράψει και τραγούδια γι' αυτή.

Από την άλλη, στην πρόσφατη συναυλία των Coldplay στο Los Angeles, λίγο πριν ξεκινήσει ο Chris να ερμηνεύει τις επιτυχίες του συγκροτήματός του, σήκωσε το κεφάλι και άρχισε να ψάχνει την Jennifer στο κοινό. «Αχά! Σε βλέπω», της είπε λάμποντας από ευτυχία και στρέφοντας τα βλέμματα όλων στη διάσημη ηθοποιό.

Άραγε η Gwyneth τι έχει να πει για όλα αυτά; Γιατί όπως όλα δείχνουν, ο έρωτας είναι αρκετά μεγάλος και έντονος.

Διαβάστε ακόμη:

Τοο sexy: Η ημίγυμνη φωτογραφία της Αγγελικής Ηλιάδη στο Instagram

Όλη η αλήθεια για την κόντρα της Μαρίας Καβογιάννη με τη Δήμητρα Ματσούκα!