Είναι μόλις 17 και έχει πλακωθεί στις πλαστικές. Ποια star «αλλοιώνεται» μέρα με τη μέρα;

Είναι μόλις 17 και έχει πλακωθεί στις πλαστικές. Ποια star «αλλοιώνεται» μέρα με τη μέρα;

Αυτό θα πει... μετάλλαξη!

Πλαστικές και Hollywood πάνε μαζί. Όχι πείτε μας, ξέρετε έστω μια star που να μην έχει πει ναι στις αισθητικές επεμβάσεις; Οι περισσότερες διάσημες ενδίδουν στην πλαστική στήθους, στη λιποαναρρόφηση, στα botox και φυσικά σε διορθώσεις στην περιοχή της μύτης και των χειλιών. Ας μη σχολιάσουμε τα κορμιά τους. Χάνουν σε χρόνο dt τα κιλά της εγκυμοσύνης και αποκτούν μετά από λίγες εβδομάδες καλοσχηματισμένους κοιλιακούς!


Μία όμως νεαρή celebrity το έχει παρακάνει. Είναι μόλις 17 ετών και ήδη έχει πλακωθεί σε απανωτές πλαστικές επεμβάσεις. Ο λόγος για την φίλτατη Kylie Jenner (ναι την μικρή αδερφή της Kim Kardashian και της πανέμορφης Kendall Jenner).

Ο πλαστικός χειρουργός Anthony Youn, ανέλυσε για χάρη του RadarOnline, την εμφάνιση της Kylie. Πάμε να δούμε αναλυτικά τι είπε: «Η Kylie μέρα με τη μέρα μοιάζει όλο και περισσότερο με την Kim. To πρόσωπό της είναι πολύ διαφορετικό και φυσικά οι πλαστικές επεμβάσεις ευθύνονται για αυτό. Τα φρύδια της είναι πιο τοξωτά, εξαιτίας των botox που έχει κάνει. Η μύτη της είναι πολύ πιο μικρή και λεπτή και τα χείλη της αισθητά πιο γεμάτα.»

Κρίμα και είναι μόλις 17. Γιατί τόση ματαιοδοξία; Δείτε τη μεταμόρφωσή της στην παραπάνω gallery. Ποια η γνώμη σας;

Διαβάστε ακόμα

Που χάθηκε ο Clive Owen; Και τι παράξενο συμβαίνει στη ζωή του;

Πανικός στο Hollywood. Ετοιμάζονται να διαρρεύσουν αντρικές γυμνές φωτογραφίες!