Σάλος στην Αμερική: Ο Chris Brown χτύπησε θαυμάστρια σε nightclub (video)

Σάλος στην Αμερική: Ο Chris Brown χτύπησε θαυμάστρια σε nightclub (video)

Τι συνέβη και ο pop star αντέδρασε βίαια

Τα ατυχή περιστατικά φαίνεται πως στοιχειώνουν τον ταλαντούχο κύριο Chris Brown. Οι κακές στιγμές ξεκίνησαν το 2007 όταν ξυλοκόπησε την τότε σύντροφό του, Rihanna στο αυτοκίνητο τους και η Αμερική μέσα σε ένα βράδυ μίσησε τον μέχρι τότε αξιαγάπητο Brown.

Μετά από μερικά ακόμη βίαια περιστατικά με δημοσιογράφους, ατυχή σχόλια, εγκλεισμό σε κλινικές για να διαχειριστεί τον θυμό του και μετά από αρκετές εβδομάδες στη φυλακή ο Brown έδειχνε το τελευταίο διάστημα να βρίσκει και πάλι τον καλό (ήρεμο) εαυτό του.

Με την επιτυχία του νέου του album, X όλα πήγαιναν καλά και τα Μέσα μιλούσαν για το πόσο ώριμος (επιτέλους) δείχνει στις συνεντεύξεις που δίνει το τελευταίο διάστημα.

Μέχρι που το αμερικανικό site TMZ δημοσίευσε αυτό το video που θα δείτε παρακάτω. O 25χρονος star της r&b έμπαινε σε διάσημο club του Houston με την σύντροφό του, Karrueche Tran στο πλάι του. Οι θαυμάστριες ουρλιάζουν σαν τρελές μόλις τον βλέπουν και μία από αυτές τον πλησίασε, κράτησε με τα χέρια της το πρόσωπό του και προσπάθησε να τον φιλήσει στα χείλη. Εκείνος αντανακλαστικά σήκωσε το χέρι του και την έσπρωξε από μπροστά του με αρκετή δύναμη.

Στην αρχή όλοι έσπευσαν να τον κατηγορήσουν για ακόμη μια βίαιη συμπεριφορά. Όμως όταν οι θαυμαστές και οι δημοσιογράφοι είδαν το video είπαν πως ο Brown δεν είχε άλλη επιλογή από το να την σπρώξει καθώς κάθε λογικός άνθρωπος αυτό θα έκανε. Δείτε το video και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματά.


Διαβάστε ακόμη:

Η Jessica Biel βαριέται που ζει και οι φωτογραφίες το αποδεικνύουν